Cum a ajuns Adi Mutu "dinamovist de mic"! Dezvaluiri in premiera: de ce a spus public ca iubeste Steaua si cum a fost la cateva ore de un transfer la Rapid

Autor: Sport.ro
Marti 27 Septembrie 2016, 17:45

	Cum a ajuns Adi Mutu "dinamovist de mic"! Dezvaluiri in premiera: de ce a spus public ca iubeste Steaua si cum a fost la cateva ore de un transfer la Rapid

Adi Mutu a ajuns la Dinamo la 20 de ani, in 1999. Dupa doar un sezon, cu 22 de goluri marcate in campionat, Mutu a prins transferul la Inter Milano.

Adi Mutu a povestit cum au decurs orele in care i s-a decis transferul la Dinamo in 1999. Fratii Becali l-au adus la Bucuresti sa semneze cu Steaua. A doua zi, Mircea Lucescu l-a cerut la Rapid, pentru ca in cele din urma Dinamo sa rezolve transferul, cu banii lui Gigi Netoiu.

Interesant e ca in 1999, cand s-a facut transferul, Netoiu era patronul clubului Universitatea Craiova. Abia in 2001 a ajuns in actionariatul clubului Dinamo, cu toti jucatorii buni de la Craiova.

"Am ajuns la Bucuresti, fratii Becali m-au dus la hotel. Mi-au zis: <<stai in camera, ca maine trebuie sa plecam. Mananca, culca-te si maine dimineata mergem la Steaua.>>"

"La 12 ma suna: <<vezi ca mergem la Rapid, ca te vrea Lucescu. Ne-am inteles.>> Cand m-am trezit: <<vezi ca te-a cumparat Netoiu, mergem la Dinamo!>>"

"Si, bineinteles, eu apucasem sa declar ca vreau sa merg la Steaua, ca iubesc Steaua. Cand am ajuns la Dinamo, m-au luat suporterii, m-au primit foarte "bine"... mi-au zis de toate felurile.", a povestit Mutu la DolceSport.

Dezastrul provocat de incendiile din Grecia, prin ochii românilor: ”Am fost nevoită să plec de acasă, mi-a fost teamă”
BRAT
Modifică setările cookies