Moldovan: "Nu am de ce sa ma tem de Steaua. Astept meciul de la sfarsitul turului"

Autor: Sport.ro
Joi 19 Februarie 2009, 18:53
Moldovan: "Nu am de ce sa ma tem de Steaua. Astept meciul de la sfarsitul turului"
Vasluiul lui Moldovan este gata pentru retur. Moldovan nu este speriat nici de Steaua, nici de zapada care se anunta in aceste zile. Moldovan a declarat ca asteapta meciul cu Dayro si ai lui inca de la sfarsitul turului. VEZI CE SPUNE MOLDOVAN:
"De la sfarsitul turului astept meciul cu Steaua. Nu am de ce sa ma tem de aceasta formatie. Chiar este frumos sa te duci in Ghencea si pot sa spun ca imi place sa merg pe stadioanele tuturor aceste echipe numite granzi. Am respect pentru Steaua si nimic mai mult. Si asta pana la startul partidei. In momentul de fata, nu-mi este frica de niciun adversar", a precizat Viorel Moldovan.

In stagiul de pregatire din aceasta iarna din Antalya, echipa antrenata de Moldovan a inregistrat trei rezultate de egalitate, doua victorii si o infrangere.

"Noi dorim sa debutam la 27 februarie, asa cum s-a stabilit initial. Nu sunt de acord cu amanarea startului returului de campionat pentru ca ne-am cam saturat sa tot asteptam. La noi, sistemul competitional este foarte prost pentru ca, dupa cum se vede, conducatorii, si aici ma refer la toata lumea, introduc banii in alta parte, nu in arenele sportive. Sa se implice si autoritatile locale, sa sprijine fotbalul, asa cum se intampla in strainatate. In Germania, Italia, Franta sau Anglia cum se joaca acum? Daca s-ar vrea cu adevarat, s-ar putea si la noi acest lucru", a precizat Viorel Moldovan.

Turismul pe timp de pandemie. La ce să vă așteptați dacă plecați în vacanță anul acesta
BRAT