"Nu am cuvinte, este incredibil!" Andone, DEVASTAT de moartea fostului sau coleg! Destin INCREDIBIL: cum a ajuns Ekeng sa joace in Romania

"Nu am cuvinte, este incredibil!" Andone, DEVASTAT de moartea fostului sau coleg! Destin INCREDIBIL: cum a ajuns Ekeng sa joace in Romania

Florin Andone e devastat de vestea mortii fostului sau coleg de la Cordoba. 

Andone si Ekeng au fost colegi, iar acum atacantul roman este socat sa afle de disparitia subita a mijlocasului despre care ii spusese doar lucruri frumoase despre Romania. Ekeng a decedat aseara la o ora si jumatate dupa ce a cazut pe gazon in timpul meciului Dinamo - Viitorul. 

"Nu am cuvinte, nu imi vine sa cred, este incredibil! Multa putere familiei sale!", a declarat Florin Andone in presa din Spania. 

Ekeng a ajuns la Dinamo, dupa ce a fost pus pe liber de Cordoba. Echipa la care este legitimat Florin Andone l-a imprumutat pe Raul de Tomas de la Real Madrid si a fost nevoita sa renunte la un jucator din cauza plafonului salarial. Se intampla pe 31 august, cu 15 minute inainte de incheierea perioadei de transferuri, iar Ekeng a fost nevoit sa astepte pana in iarna ca sa semneze cu o noua echipa. Ekeng a ajuns la Dinamo, alaturi de Essombe pe care il stia din Franta si de Mevlja, cu care jucase in Elvetia. 

 "Am fost atras de antrenor, care mi-a vorbit si care mi-a spus ca ar fi provocare pentru mine. Nu-l cunosteam personal pe Mircea Rednic, dar am avut o comunicare buna cu el. Dinamo este un club pe care il cunoaste toata lumea, un club important, cunosc cativa jucatori de aici. Am vazut meciuri cu Steaua, mi s-a spus ca este o echipa mare, ca cele doua sunt rivale si ca Dinamo isi doreste primul loc in campionat. Am fost cucerit de aceasta idee. Florin Andone mi-a explicat putin despre Dinamo, dar i-am spus ca nu foloseste la nimic, ca voi veni aici si voi incerca. Cred ca totul va merge bine...", spunea Ekeng la sosirea in Romania. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Regina Elisabeta, cu ochii în lacrimi la înmormântarea Prinţului Philip al Marii Britanii
BRAT
Modifică setările cookies