VIDEO EXCLUSIV Noul investitor al Rapidului, în tribune la ultimul meci din Giulești: „Da, a fost acolo!”

Rapid, din ce în ce mai interesant pentru investitori după promovarea în Liga 1 și renovarea stadionului din Giulești.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 20 Aprilie 2022, 11:42
Data actualizarii: Miercuri 20 Aprilie 2022, 12:01

Daniel Pancu a dezvăluit că la ultimul meci al Rapidului în tribunele arenei din Giulești, 8-0 cu Gaz Metan, s-a aflat și Dan Șucu, omul despre care Dragomir a spus că „a preluat sau va prelua 20% din acțiunile clubului”.

„Da, da (n.r. - era în tribune Dan Șucu). Era pentru prima oară când l-am văzut. L-am salutat, da”, a dezvăluit Daniel Pancu, la PRO ARENA, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

Șucu investește 10 milioane de euro la Rapid

Victor Angelescu anunțase cu ceva timp în urmă că Dan Șucu se va alătura proiectului din Giulești și că va ivestit 10 miliioane de euro în baza de pregătire a Giuleștiului.

„Din ce am vorbit cu el (n.r. Dan Şucu), o să facă investiţii de 10 milioane de euro. Toată investiţia, din ce ştiu eu şi din ce vorbim, investiţia în aceste două baze, Coresi şi Constructorul, va ajunge la 10 milioane de euro. Când ele vor fi gata. După care, în cât timp îţi recuperezi aceşti bani...”, a transmis Victor Angelescu.

Dan Pancu a confimart că s-au făcut investiții majore în bazele de pregătire ale Rapidului, iar băieții lui Mutu vor avea în curând două baze de pregătire.

„Mai importantă decât stadionul este baza de pregătire a Rapidului și am înțeles că s-au făcut investiții și vor fi gata două baze în viitorul apropiat”, a mai spus Pancu la PRO ARENA.

Modifică setările cookies