Liga 1

EXCLUSIV Proiecțiile devin realitate! Momentul în care Adrian Mutu s-a văzut antrenor la Rapid: „Într-o zi mi-ar plăcea să fiu aici!”

Adrian Mutu a fost protagonistul „Interviului de 10” de la Ora Exactă în Sport, la PRO Arena, emisiune zilnică de la 9:30 la 12:30.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 20 Aprilie 2022, 10:30
Data actualizarii: Miercuri 20 Aprilie 2022, 10:37

Adrian Mutu (43 ani) are un început perfect la Rapid. Cu „Briliantul” pe banca tehnică, giuleștenii au bifat 6 victorii consecutive, din tot atâtea meciuri, ultima fiind cu 8-0 în fața Mediașului. 

Cu toate că a fost contestat de fanii Rapidului, atunci când Victor Angelescu l-a numit noul antrenor al echipei, Adrian Mutu a mărturisit că a avut un moment în care s-a proiectat în rolul de tehnician al giuleștenilor. S-a petrecut la un meci al Rapidului în Liga 2, când atmosfera creată de suporterii alb-vișinii l-a impresionat. 

Adrian Mutu: „Nu mai era loc la tribuna oficială”

„Am fost o dată la meci, când jucau în Liga 2, cu Daniel Pancu antrenor. Cred că la Voluntari jucau. Am stat printre oameni. Nu mai era loc la tribuna oficială, era stadionul plin. Au început să cânte, au susținut echipa pe durata a 90 de minute. A fost prima dată când m-am gândit: 'Poate într-o zi mi-ar plăcea să fiu aici'”, a declarat Adrian Mutu la Ora Exactă în Sport, la PRO Arena. 

Clasament playoff 

Modifică setările cookies