Liga 1

Noua Steaua se naste la PUSCARIE! MM si Popescu lucreaza de un an la proiectul unei noi echipe! Ambii sunt INTERZISI in fotbal!

Becali a facut ieri un anunt surprinzator: MM Stoica si Gica Popescu ies din puscarie si preiau conducerea Stelei! 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 18 Septembrie 2015, 08:52
Data actualizarii: Vineri 18 Septembrie 2015, 08:53

Ramas fara sigla, exilat din Ghenea si eliminat din Europa, Becali sustine ca nu mai vrea sa se implice in viata echipei. Mai mult, el a discutat deja cu MM Stoica, iar acesta i-a promis ca iese in cateva saptamani impreuna cu Gica Popescu si preia fraiele clubului.

"MM mi-a zis: Bai Gigi, stai linistit, am vorbit cu Gica si ne ocupam noi. Nu ne dai nici un ban, doar din calificari in Liga Campionilor. Aducem bani, luam bani. I-am zis: Daca veniti, nu mai vreau sa dau nici macar o declaratie", a declarat Becali, care sustine ca ambii vor fi eliberati in urmatoarele spatamani.

MM Stoica a fost condamnat la 3 ani si jumatate, in timp ce Gica Popescu a primit 3 ani si o luna. Cei doi pot fi eliberati conditionat pentru buna purtare, insa in momentul condamnarii in Dosarul Transferurilor au primit si interizis in fotbal.

MM a fost interzis doi ani in fotnal, in timp ce Popescu nu mai are voie sa activeze un an de zile in sportul care l-a consacrat.

Cei doi pot fi doar consilieri ai lui Becali, care culmea, nici el nu e legat prin acte de Steaua. Mai mult, nici antrenorul Radoi nu detine licenta necesara pentru a antrena oficial echipa.

MM si Popescu lucreaza un an la noua Steaua!

Becali n-a vorbit cu Popescu, insa MM i-a transmis ca acesta e gata sa vina la Steaua. Popescu a ajuns pana in semifinalele Cupei Campionilor in 1988, cand a jucat pentru scurta perioada in Ghencea. Noua Steaua se naste la puscarie, l-a anuntat MM pe Becali. Stoica lucreaza impreuna cu Popescu la un proiect de un an de zile, de cand sunt colegi de celula.

"Nu am vorbit cu popescu, doar cu MM Si el a vorbit cu Gica. A zis ca lucreaza la proiectul asta de cand sunt la puscarie. De un an de zile stau numai ei doi in camera si lucreaza la proiectul asta. Nici nu ma intereseaza detalii. Bat palma cu ei se ocupe si si gata!", a spus Becali. 

CITESTE SI
ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies