Noua PERLA a fotbalului romanesc e comparat cu Hagi: "Si Gica era golgheter la 17 ani!" Ce trebuie sa faca pentru a ajunge la un club mare:

Autor: Sport.ro
Luni 16 Decembrie 2013, 15:23

	Noua PERLA a fotbalului romanesc e comparat cu Hagi: "Si Gica era golgheter la 17 ani!" Ce trebuie sa faca pentru a ajunge la un club mare:

► Vineri 21:00, in direct SPORT.RO: "Pe urmele lui Klitschko"! Ciocan vs Johnson in main event, LIVE PRO TV 22:45!

Fostul international Iosif Rotariu considera ca nepotul sau, Dorin Rotariu, in varsta de 18 ani, care a marcat cinci goluri pentru Dinamo in acest sezon, este supus unei presiuni foarte mari prin mediatizarea excesiva, dar spera sa reziste.

"Dorin a fost mediatizat foarte mult. S-a pus un fel de presiune pe el, fiind si foarte tanar la 18 ani. Multe cluburi din Europa cauta intotdeauna jucatori de perspectiva, de viitor, si poate sa-i duca la cluburile lor sa-i pregateasca pentru viitor. El e constient de faptul ca de acum incolo incepe greul pentru el, pentru ca inscriind cele 5 goluri la Dinamo si facand cateva jocuri foarte bune lumea tot timpul il vede ca pe un jucator de viitor si presiunea va fi destul de mare pe el. Si Gica Hagi a fost golgheter, chiar mai tanar, la 17 ani. Are o mare calitate. E un jucator care inscrie ceea ce e foarte rar la ora actuala in Romania, la jucatori de fotbal, cel mai greu e sa inscrii goluri. El e golgheter acum, v-am spus, e o presiune in plus pentru el. Sa vedem daca rezista la presiune. Eu cred ca da pentru ca are calitati foarte bune", a declarat Iosif Rotariu, pe Aeroportul Henri Coanda, la pleacarea spre Grecia.

Fostul international spune ca va veni si vremea in care cluburi mari se vor interesa de nepotul sau daca acesta va continua sa marcheze pentru Dinamo: "Sa joace bine la Dinamo, sa mai inscrie goluri, sa capete experienta si atunci cand va fi momentul probabil ca vor fi si cluburi care vor fi interesate de el. E un copil care e constient de absolut tot ce se intampla in jurul lui, e foarte cuminte. De cand s-a apucat de fotbal in fiecare vacanta tot timpul venea la mine cu taica-sau, mergea la tenis de camp, la fotbal, la inot, peste tot. Din punct de vedere al vietii extrasportive el n-are niciun fel de problema pentru ca el nu vede decat sport".
 

Tragerea la sorti a play-off-ului Euro 2020: vineri, de la 13:00, in direct la PRO TV!

Alegeri Prezidențiale 2019. Harta interactivă a secțiilor de votare din străinătate
BRAT