Noua mare obsesie a Stelei: Champions League! Reghecampf a vorbit despre campania de transferuri: "Din februarie o sa vedeti o echipa mult mai puternica"

Autor: Sport.ro
Luni 21 Decembrie 2015, 22:52

	Noua mare obsesie a Stelei: Champions League! Reghecampf a vorbit despre campania de transferuri: "Din februarie o sa vedeti o echipa mult mai puternica"

Steaua 3-1 Timisoara | Patru victorii din tot atatea meciuri - este bilantul lui Laurentiu Reghecampf in noul mandat la Steaua.

Laurentiu Reghecampf, dupa victoria in fata Timisoarei (DigiSport):

"Sunt fericit. O sa avem multe lucruri de facut iarna asta. Trebuie sa pregatim echipa pentru Champions League. Avem un plan, o sa-l punem in aplicare de maine. Locul 4 e prea putin pentru Steaua. Ne vom lupta pana la capat sa terminam pe primul loc."

"Va fi greu in playoff, dar sper sa ne intarim, sa facem o echipa puternica. Din februarie vreau sa avem o echipa foarte puternica, una care sa faca pressing si sa castige fiecare meci."

"In momentul de fata nu ne gandim la plecari, nu ne dorim sa vindem. Nu sunt jucatori care sa isi doreasca sa plece. Dar la Steaua e o selectie continua. Cei care nu au reusit sa se impuna, probabil vor pleca."

"Transferurile le facem impreuna. Ultimul cuvant ii apartine lui Gigi Becali, pentru ca el este omul care da banii. Ne consultam si cu Mihai Stoica."

"Ne-am simtit foarte bine la Pitesti, le multumim celor de aici, dar obiectivul nostru este altul. Ne dorim stadioane pline pe National Arena, in Ghencea, vrem sa avem o baza de pregatire permanenta".

Lacul Zaghen de lângă Tulcea, sufocat de gunoaie. Paznicul are program doar până la 4
BRAT

Modifică setările cookies