Noncombat la FRF: Sandu s-a inteles cu Lupescu pentru sefia FRF din 2010?

Ionut Lupescu Mircea Sandu Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Ianuarie 2009, 09:55
Data actualizarii: Joi 29 Ianuarie 2009, 11:04

"Nasul" i-a cerut lui Ionut Lupescu sa nu candideze la alegerile pentru functia de presedinte a Federatiei Romane de Fotbal din 2010 in baza unui acord verbal, scrie Evenimentul Zilei.

Sandu i-ar fi cerut actualului director general de la „Casa Fotbalului“, Ionut Lupescu sa nu candideze atata timp cat el va concura pentru sefia FRF.

Seful FRF si actualul sau subaltern au stabilit sa nu intre in competitie, insa pactul pare sa fi cazut dupa evenimentele petrecute in ultimele zile.

„Nu ma astept ca Lupescu sa intoarca armele impotriva mea. El nu ma va concura. Asa am stabilit. Cata vreme suntem in aceasta echipa, n-are rost sa ne luptam intre noi. Peste putin timp vor avea loc alegeri la UEFA. Dintre romani, eu sunt cel mai bine plasat. Iar pentru a putea continua la UEFA, trebuie sa fiu in continuare la sefia FRF“, afirma Sandu.

Lupescu s-ar fi decis sa incalce "pactul" cu omul care l-a adus la Federatie dupa ce Sandu a afirmat ca urmasul sau ideal poate fi un alt interenational roman, Gica Hagi.

Intre timp, Sandu ar putea scapa de concurenta unui alt contracandidat serios in 2010: Gica Popescu anunta ca sunt sanse foarte mici sa candideze la sefia FRF:  

"Inca nu m-am decis, fiindca mai este foarte mult timp pana atunci. Pot sa spun doar ca sunt sanse foarte mici sa mai candidez, deoarece sunt foarte ocupat cu diversele afaceri pe care le derulez. Mi-ar trebui timp ca sa pun la punct un proiect serios. Cred ca a venit momentul ca presedintele federatiei sa fie ales si pe baza unui proiect concret, nu doar pe considerente de experienta si de relatii." a spus Popescu in Evenimenul Zilei.

 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!