"Noi cautam jucatori! Ce am dat afara au venit prin cineva, la insistentele cuiva!" :)) 'Farmecul vietii' loveste din nou:

"Noi cautam jucatori! Ce am dat afara au venit prin cineva, la insistentele cuiva!" :)) 'Farmecul vietii' loveste din nou:

Rapidistii asteapta. Cam asta fac suporterii de mai mult de un an, de cand Copos a lasat gaurile din buget si a plecat.

Retrogradarea, barajul castigat, Liga II si revenirea. Etape prin care fanii din Giulesti au trecut cu lacrimi amare si sperante ca totul se va rezolva, intr-o zi.

Aparent, acele zile nu sunt atat de departe, doar ca Rapid a ajuns ultima in Liga I. 10 jucatori si-au reziliat intelegerile cu Rapid, iar Dinu Gheorghe e asteptat sa vina, pentru ca in iarna sa aduca transferuri noi.

"Il vrem pe Ionita II, sa revina!", spune Rada, care anunta insa ca Dinu Gheorghe nu a semnat si ca nu e nimic oficial, pentru moment.

Antrenorul Rapidului cere liniste, asa ca, intr-un fel sau altul, clubul a facut rost de bani pentru doua stagii de pregatire in strainatate, unde va merge in iarna.

Pana la urma, Rapid va pleca la Tg. Jiu cu un lot de 18 jucatori, ceea ce ieri era inca incert, avand in vedere plecarile masive. Explicatia lui Rada este demna de 'farmecul vietii':

"Au plecat pentru venisera prin cineva, la insistentele cuiva", a incheiat enigmatic antrenorul din Giulesti. :)

VIDEO PROTVPLUS.RO

Manifestații pro-palestiniene în toată lumea. Zeci de mii de oameni au cerut "eliberarea Palestinei"
BRAT
Modifică setările cookies