Nimeni la meci, dar mai palpitant ca niciodata | LPF vede cel mai tare campionat din ultimii ani, intr-un sezon al insolventei si al abandonului microbistilor

Nimeni la meci, dar mai palpitant ca niciodata | LPF vede cel mai tare campionat din ultimii ani, intr-un sezon al insolventei si al abandonului microbistilor

Campionatul cu cele mai multe echipe aflate in insolventa, care va trimite echipa de pe locul 8 in Europa si care se lauda ca cel mai tare marcator este un fundas central e mai palpitant ca niciodata. Nu pentru suporteri, insa pentru Liga lui Gino Iorgulescu.

"Cel mai palpitant campionat din ultimii patru ani - Dupa 26 de etape, asistam la cea mai stransa lupta la titlu din ultimii patru ani! Intre FC Steaua si ASA Targu Mures diferenta de puncte s-a redus la doua" - asa se deschide astazi site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Un campionat al insolventei, al carui lider si-a pierdut identitatea si a ramas fara fani, al carei fosta campioana este deja retrogradata si care urmeaza sa trimita in cupele europene formatia care va termina pe locul 7 este pe punctul de a exploda. Cel putin asta ne spune Liga Profesionista de Fotbal, care le vorbeste astazi fanilor despre finalul palpitant de sezon, in care se vor lupta FC Steaua Bucuresti SA/FCSB si nou-promovata ASA Targu Mures, formatie infiintata in 2008.

Liga I bate in acest sezon recorduri dintre cele mai rusinoase, fiind aproape sa isi desemneze primul golgheter fundas, dar si sa ajunga la un numar unic de antrenori demisi (deocamdata suntem la 33 - DETALII AICI). Totusi, in ciuda continuarii celei mai populare campanii demarate in ultimii ani - NIMENI LA MECI - LPF considera lipsa fanilor de pe stadioane mai putin importanta, miza fiind nu pe spectacolul dat de sportul rege, insa pe...pe ce?!

Pentru conducatorii LPF, spectacolul Ligii I, generat in special de meciurile echipei lui Ze(ro) Maria si de derby-urile comunei Chiajna, ofera unele dintre cele mai palpitante trairi. Asta pentru ca diferenta mai mare sau mai mica de puncte dintre doua echipe stabileste nivelul de atractivitate a unui campionat.Daca LPF a prezentat astazi diferentele de puncte intre primele doua locuri inregistrate de-a lungul ultimelor sezoane, din care deducem ca ultimele doua campionate nu au fost chiar atat de interesante, din moment ce Steaua a castigat la diferente destul de lejere, noi putem arunca un ochi pe media spectatorilor.


Captura FOTO: www.liga1.ro

Ce-i drept, poate ca si numarul mare de goluri marcate in ultimele doua etape a mai dat putin farmec campionatului. Campionatul GG MINUS! (INFOGRAFIC - Lucian Lipovan).

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Escrocherie cu deșeuri de 3,5 milioane de euro. Firme-fantomă au încasat bani pentru reciclări inexistente
BRAT
Modifică setările cookies