Niculae despre Sumudica: "E un vagabond! N-o sa faca nimic!" Sumudica: "Am venit pentru Niculae, am un mare respect pentru el!"

Niculae despre Sumudica: "E un vagabond! N-o sa faca nimic!" Sumudica: "Am venit pentru Niculae, am un mare respect pentru el!"

Marius Sumudica a fost numit la Astra in locul lui Dorinel Munteanu, care nu mai castigase de 6 etape.

Sumudica spune ca a refuzat alte 3 oferte pentru a ajunge la Giurgiu. Relatia cu patronul Niculae l-a facut sa accepte.

Sumi a uitat si scandalul din urma cu 4 ani, cand Niculae l-a facut praf dupa ce l-a dat afara:

"Sumudica n-are nicio echipa la care sa fi stat mai mult de noua luni si de la care sa nu fi plecat cu scandal. Brasovul nu poate sa ia un vagabond ca asta, n-o sa faca nimic. Am vorbit cu Vasile Siman si mi-a spus ca Sumudica l-a sunat pe vremea cand antrena Astra si l-a intrebat daca nu vrea sa-l ia antrenor. Asa a facut si cu mine cand era la Rapid sau cand era in Grecia, la Kavala!", spunea Niculae in 2011.

Relatia cu patronul Astrei n-a fost niciodata mai buna ca acum, sustine Sumudica. Respectul pe care i-l poarta lui Niculae a fost decisiv.

"Am respectat mereu Astra, am tinut permanent legatura cu patronul. Il respect pe domnul Niculae. Latura umana m-a facut sa accept sa vin la Giurgiu. Am vorbit cu Niculae chiar si cand erau alti antrenori, se consulta cu mine tot timpul", a dezvaluit Sumudica.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Evaluare Națională 2021. Vezi subiectele și baremul la Limba și literatura română
BRAT
Modifică setările cookies