Tot cu SUFLETUL a refuzat Sumudica sa vina la Rapid! Motivul pentru care a DECIS ca nu poate sa-i ajute pe giulesteni:

Tot cu SUFLETUL a refuzat Sumudica sa vina la Rapid! Motivul pentru care a DECIS ca nu poate sa-i ajute pe giulesteni:

Marius Sumudica a refuzat Rapidul, desi a fost aproape sa semneze cand Moraru a ales despartirea de Cristi Pustai.

Plecat de la Chiajna, Sumudica este acum liber de contract. Automat, el a devenit numele dupa care suspina tribunele din Giulesti, insa Moraru l-a ales pe Bergodi in locul lui Pustai.

Misiunea aproape imposibila a Rapidului pe final de sezon - salvarea de la retrogradare - l-a speriat pe Sumudica. Dar si faptul ca nu gasea resursele financiare pentru staff-ul sau:

"As fi preluat Rapidul dupa plecarea lui Pustai. E simplu, Rapidul are un lot foarte bun si e echipa pe care o iubesc. In primul rand, era o decizie sentimentala, as fi ales cu inima. Nu mai conta altceva, ramaneam si in divizia B.

Am fost in discutii cu Brasov si Gaz Metan. Nu cunosteam foarte bine echipele, au mai fost si probleme de ordin financiar, pentru ca nu pot sa-mi las stafful deoparte. Am patru oameni si niodata nu o sa renunt la ei. Daca il angajezi pe Sumudica, nu se poate singur, nu pot sa-i las pe drumuri. Mai sunt si alte motive, pozitiile din clasament, lotul, programul, timpul scurt", a spus Marius Sumudica la Dolce.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Rafila: Gripa va avea o circulație semnificativ mai intensă decât anul trecut, iar imunitatea populației e mai redusă
BRAT
Modifică setările cookies