Dorinel Munteanu si-a dat demisia de la Astra! Sumudica, noul antrenor al giurgiuvenilor

Dorinel Munteanu si-a dat demisia de la Astra! Sumudica, noul antrenor al giurgiuvenilor

Dorinel Munteanu pleaca de la Astra dupa o serie de sase meciuri fara victorie! Sumudica ii ia locul!

UPDATE: Marius Sumudica e noul antrenor al Astrei: "Am batut palma. Nu m-a interesat partea financiara. Stiu cum stau lucrurile acolo, stiu jucatorii. Am vorbit si cu domnul Buduru. Am obiectiv calificarea intr-o cupa europeana. Daca se vor intelege cu Dorinel, azi voi avea primul antrenament.

Ei sint armata mea, eu sunt capitanul. Mi-a fost greu sa stau acasa. Intr-un final sper sa ne bucuram pentru o calificare in cupele europene. Nu mi s-a cerut special o calificare, insa mi-au spus ca e ok daca voi reusi. Daca ne vom califica in cupele europene probabil ca voi ramine acolo si din vara", a declarat Sumudica la Dolce.

Sumudica a mai antrenat Astra in 2011. 


Dorinel Munteanu si-a dat demisia de la Astra, dar a fost fortat sa plece! 


Munteanu venise la Astra la inceputul lunii martie, dupa plecarea lui Oleg Protasov, insa nu mai apuca finalul de sezon. Astra a primit licenta pentru Europa, iar sefii clubului inca mai spera la o calificare.

Marius Sumudica este favorit sa-i ia locul pe banca giurgiuvenilor. Pe Sumudica il vrea si Petrolul, daca va pleca Rednic la Hajduk.

"Da, este adevarat, mi-am dat demisia de la Astra. Nu este momentul acum sa fac alte comentarii. Veti afla mai multe la momentul potrivit", a declarat Dorinel Munteanu, pentru Digi.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus România, bilanț 13 iunie: 69 de cazuri noi și 9 decese
BRAT
Modifică setările cookies