Nicolae Dică, greu de convins de CS Mioveni: „Îl dorim! Nu ne-a dat niciun OK, nimic!” 

Nicolae Dica CS Mioveni Daniel Barbu Superliga Nicolae Dică
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 11 Ianuarie 2023, 11:05
Data actualizarii: Miercuri 11 Ianuarie 2023, 11:13

Nicolae Dică încă nu s-a hotărât dacă să o preia sau nu pe CS Mioveni.

La două luni după ce a plecat de la FCSB, Nicolae Dică (42 ani) poate reveni în Superligă. CS Mioveni, ultima clasată, îl dorește pe fostul antrenor al roș-albaștrilor și așteaptă un răspuns de la acesta. 

Nicolae Dică, niciun răspuns pentru CS Mioveni 

Daniel Barbu, directorul sportiv de la CS Mioveni, a confirmat că, deocamdată, negocierile au fost doar la stadiul discuțiilor. Faza finală a tratativelor se va desfășura când Nicolae Dică va reveni din vacanță. 

„Nicolae Dică este în vacanță. Nu a venit din vacanță. În plus, noi n-am semnat niciun contract cu Dică. Au fost discuții, îl dorim, trebuie să se întoarcă din vacanță, trebuie să vedem. A rămas că vorbim când se întoarce din vacanță. Nu ne-a dat niciun ok, nimic”, a declarat Daniel Barbu pentru as.ro.

După 21 de etape, CS Mioveni se află pe ultimul loc în campionat, cu doar 9 puncte acumulate. Piteștenii dețin cel mai slab golaveraj din Superligă, -22.

Visul lui Nicolae Dică în cariera de antrenor 

Pe lângă realizările prefesionale, Nicolae Dică a mărturisit că își dorește să creeze o echipă omogenă pe care suporterii să o cunoască atunci când sosesc la stadion. 

„Vorbesc de generaţia mea, eram... Aveam un lot de 23, dar eram 14-15, un nucleu, mai erau jucători tineri. Se schimbau puţini jucători. Jucam şi în cupele europene, şi în campionat, se schimbau foarte puţini jucători. Acum sunt şi mai multe meciuri, se mai schimbă.

Visul meu ca antrenor e ăsta, de a face o echipă... Suporterul când vine la stadion, să ştie echipa pe din afară. Cum eram eu când mă duceam la FC Argeş, ştiam echipa pe din afară. Că apărea o accidentare, o suspendare, ok. Dar, în mare, 90% suporterii să ştie echipa”, a spus Nicolae Dică, potrivit Orange Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!