"Omul care plimba fOAIA", ironizat de oficialii lui Dinamo: "Steaua sa zica mersi ca nu am jucat bine!"

Autor: Sport.ro
Luni 25 Aprilie 2011, 23:19

	"Omul care plimba fOAIA", ironizat de oficialii lui Dinamo: "Steaua sa zica mersi ca nu am jucat bine!"

STEAUA 0-1 DINAMO / Presedintele CA al FC Dinamo, Nicolae Badea  a fost ironic la finalul meciului castigat cu Steaua si in privinta cazului 'petarda': "O sa le interzicem jucatorilor sa poarte fulare si iarna"

"Daca am jucat prost si am batut steaua va dati seama ce ar fi fost daca jucam bine?" a inceput discursul Nicolae Badea.

Cand a venit vorba despre acuzele lui MM Stoica, cel care a cerut oficial castigarea meciului cu 3-0 dupa ce jucatorii lui Dinamo le-au aruncat torte fanilor dinamovisti bagate in fulare, Badea a fost vehement:

"Nu stiu cine este individul acesta. Nu l-am vazut decat cand plimba o foaie pe banca de rezerve. Nu stiu ce face el exact acolo."

"E jalnica o asemenea interpretare dupa un meci. O sa le interzicem jucatorilor sa poarte fulare si iarna sa nu mai aibe probleme domnul de care vorbeati(MM Stoica). E exclusa o asemenea interpretare."

Badea si-a mai intepat inca o data rivalii, pe care i-ar vrea si in Cupa. Motivul? Ar fi mai usor.
"As prefera Steaua in Finala Cupei. Am avea sansa sa aratam amandoua echipele o alta calitate. Dar si pentru ca o eventuala partida cu FC Brasov ar fi extrem de dificila."
 

Guvernul a aprobat un stimulent financiar pentru medicii care luptă cu Covid-19. Care este valoarea acestuia
BRAT