"Niciodata sa nu spui niciodata" Hagi a raspuns in clisee cand a fost intrebat daca va accepta oferta venita din Turcia

Wolfsburg - Man United, marti 21:45 la Sport.ro

Hagi este curtat de Trabzonspor, turcii anuntand despre interesul fostei echipe a lui Bourceanu pentru cel mai bun jucator roman din toate timpurile. Trabzonspor vrea sa isi refaca lotul iar Hagi este vazut ca o solutie de catre unul dintre oamenii ce candideaza la presedentia clubului:

"Nu pot sa vorbesc, nu pot sa zic. Nu stiu ce va fi maine, dar nu poti sa spui niciodata "niciodata". Chiar daca e clubul meu....vom vedea. Probabil usor-usor am inceput sa fiu antrenor. Poate ca au inceput sa vina ofertele, dar va trebui sa analizez pentru ca am un proiect foarte bun si mi-e greu sa ma despart", a spus Hagi in conferinta de presa.

Hagi a vorbit si despre echipa sa, care a ajuns sa se bata la titlu in Liga I, desi are doar cativa ani de la infiintare:

"Suntem intr-un moment foarte bun, am facut o munca buna. Ne-am obligat singuri, de acum suntem acolo sus si incercam sa demonstram ca suntem cei mai buni. Avem cele mai multe goluri marcate, avem un spirit ofensiv. Dar trebuie sa revenim cu picioarele pe pamant dupa victoria de azi, nu se opreste totul aici. Am aratat in ultimele luni ca strategia noastra e buna. incepand de la transferul lui Cernat, de la ideea de a juca fara numar 9, cu 9 fals, totul s-a intamplat asa cum ne-am dorit"

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ministrul Transporturilor acuză nereguli la Metrorex: „Sporul de metrou este aplicat abuziv”
BRAT

Modifică setările cookies