"Nici nu ma gandesc la pierderea titlului". Dezamagit de joc, Galca da vina si pe accidentari. Antrenorul nu a vrut sa explice excluderea lui Bourceanu

"Nici nu ma gandesc la pierderea titlului". Dezamagit de joc, Galca da vina si pe accidentari. Antrenorul nu a vrut sa explice excluderea lui Bourceanu

Astra 0-0 Steaua | Liderul Ligii I tremura pentru prima data in 2 ani. ASA e la doua puncte de primul loc, iar titlul se poate decide in meciul direct. Costel Galca a vorbit la finalul partidei.

"Sunt dezamagit in primul rand de accidentarea lui Tanase. Iesirea lui din teren s-a simtit. Astra a dominat repriza secunda.

Se vede in jocul nostru de atac atunci cand lipseste Tanase. El este un jucator foarte important si valoros. De asemenea, au lipsit Prepelita si Chipciu, doua absente grele.

Normal ca ne ingrijoreaza distanta fata de ASA, presiunea e mult mai mare. Inca depindem insa de noi, dar trebuie sa schimbam mult fata jocului, pentru ca am jucat foarte slab in repriza a doua.

Am incercat sa echilibram mijlocul terenului pe final, din acest motiv l-am bagat pe Neagu, pentru ca meciul cu Petrolul a fost pierdut dupa un contraatac in ultimul minut.

Bourceanu nu a avut nimic, dar am decis sa ramana in afara lotului.

Trebuie sa recuperam jucatorii accidentati, avem nevoie de ei. Nu stiu care e starea lui Tanase, dar sper sa fie bine cat mai repede.

ASA are un parcurs foarte bun, au avut si mai putine meciuri ca noi si s-au putut concentra doar pe campionat. Noi am avut multe meciuri, am avut si ghinion cu accidentarile.

V-am mai spus si repet. Fata de tur, au plecat 3 jucatori, acum trebuie sa aducem jocul la acelasi nivel.

Nici nu ma gandesc la pierderea titlului, depindem doar de noi", a spus Costel Galca la finalul partidei de la Giurgiu.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Surse: Guvernul va da OUG pentru creșterea alocațiilor copiilor cu 20 % din ianuarie
BRAT
Modifică setările cookies