Nici n-a venit bine si TEJA l-au dat afara | Petrolul a renuntat la fostul antrenor de la U Cluj si Dinamo, Selymes merge pe Ilie Oana

Nici n-a venit bine si TEJA l-au dat afara | Petrolul a renuntat la fostul antrenor de la U Cluj si Dinamo, Selymes merge pe Ilie Oana

Antrenorul "de la oficiala" al Petrolului in ultimele etape ale sezonului, Mihai Teja a fost pus pe liber de conducerea de pe Ilie Oana.

UPDATE | Mihai Teja a vorbit si el despre plecarea de la Petrolul, spunand ca decizia a fost una de comun acord

"AM decis ca e cel mai bine sa intrerupt colaborarea cu Petrolul. Am acceptat cu placere sa le ofer o mana ge ajutor pe finalul sezonului si le multumesc pentru colaborare, chiar daca a fost scurta, dar consider ca decizia de a ne desparti e cea mai buna", a spus Mihai Teja, citat de Dolce Sport.


Petrolul a terminat sezonul cu Mihai Teja antrenor neoficial, dat fiind ca aceasta antrenase deja U Cluj si Dinamo, si Valentin Sinescu pe banca. La finalul stagiunii, cei doi antrenori ar fi trebuit sa faca rocada, dar lucrurile s-au schimbat radical.

Astfel, conducerea Petrolului l-a anuntat pe Teja, dupa o discutie care a avut loc luni, ca acesta e liber sa-si caute alta echipa. Ulterior, sefii clubului ploiestean au batut palma cu Tibor Selymes, tehnician care a pregatit ultima data Otelul.

Selymes va incepe munca la Petrolul de saptamana viitoare si va avea un obiectiv dificil - acela al (re)construirii unei echipe in ciuda dificultatilor financiare pricinuite de insolventa.

VIDEO PROTVPLUS.RO

LIVE: Voiculescu, despre tragedia de la spitalul Babeș: ”Avem indicații că defecțiunea este dinăuntrul TIR-ului”
BRAT
Modifică setările cookies