NEBUNIA lui Golofca! A dat GOL pentru Steaua 2 si ii cere din nou iertare lui Becali

NEBUNIA lui Golofca! A dat GOL pentru Steaua 2 si ii cere din nou iertare lui Becali

Primul Voluntari - Steaua al zilei s-a terminat la egalitate, 4-4!

Derby-ul echipelor secunde s-a jucat in liga a 3-a. Golofca a fost vedeta meciului. Trimis la satelit din cauza problemelor din afara terenului, mijlocasul ofensiv a marcat un gol si a fost implicat in majoritatea actiunilor ofensive ale ros-albastrilor! Vlad Achim si Mario Mihai, jucatori aflati in lotul echipei mari, au inscris si ei pentru Steaua!

Printre marcatorii Voluntariului s-a numarat si Adrian Balan, jucatorul trimis in C de Niculescu dupa ce l-a injurat pe antrenor chiar pe teren la meciul cu Steaua din tur!

"Pe Golofca il dau inapoi plus 100 000 de euro si tot nu-l vor. Hahahaha! Golofca mai are o sansa. Eu mai cred in el. Nu e super valoros, dar e bun, poate face fata. Daca a luat-o razna... M-am dus la echipa si l-am chemat, i-am zis sa ia un pahar de vin sa guste, ca el e degustatorul echipei. Radeau toti! L-am intrebat: vrei sa-ti arat filmuletul cum ai stat pana la 3 noaptea si ai baut bauturi rusesti, de-alea de sunt la moda prin cluburi?", a comentat ieri Becali despre cazul fotbalistului transferat de la Botosani cu 400 000 de euro.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Evaluare Națională 2021. Vezi subiectele și baremul la Limba și literatura română
BRAT
Modifică setările cookies