Nebunia Ligii I! Nu mai putin de 6 echipe lupta sa ramana in prima liga! Vezi cum arata clasamentul si cine are sanse la salvare

Pandurii e singura echipa care sta la mana ei, restul echipelor avand nevoie de rezultate favorabile si in celelalte partide.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 22 Mai 2015, 20:58
Data actualizarii: Vineri 22 Mai 2015, 22:22

Lupta la retrogradare este incredibila in acest moment. Nu mai putin de 6 echipe pot retrograda in acest moment. Pandurii si Gaz Metan sunt peste linie dupa meciurile disuptate pana acum, iar Concordia, Rapid, U Cluj si Brasov sunt echipele cu un picior in B.

Cum se salveaza echipele:

Pandurii - au nevoie de 2 puncte in ultimele 2 meciuri ramase de disputat, acasa cu Iasi si in deplasare la Rapid

Gaz Metan - daca Rapid castiga ultimele 2 meciuri, Gaz Metan are nevoie de victorie in ultima etapa, la un scor identic cu o eventuala victorie a Chiajnei. Altfel, are nevoie de acelasi rezultat ca si Concordia, avand un singur gol la golaveraj peste Chiajna.

Concordia - daca Rapid castiga ultimele 2 meciuri, Concordia are nevoie de victorie in ultima etapa, cu un gol in plus fata de o eventuala victorie a Gazului. Daca Concordia castiga si Gaz Metan nu o face, e salvata de la retrogradare.

Rapid - are nevoie neaparat de 2 victorii in ultimele 2 meciuri, cu CFR si acasa cu Pandurii. In plus trebuie ca Gaz Metan si Concordia sa nu castige meciurile din ultima etapa, cu Brasov respectiv Petrolul. Rapid mai are si varianta in care una dintre Gaz Metan si Concordia sa castige in ultima etapa, insa in acest caz trebuie sa bata la 3 goluri distanta Pandurii, iar oltenii sa piarda etapa aceasta cu Iasi.

U Cluj - are nevoie de doua victorii, Gaz Metan si Concordia sa piarda in ultima etapa iar Rapid sa faca cel mult 4 puncte in ultimele 2 meciuri. Mai mult, clujenii au nevoie sa recupereze un deficit de 9 goluri fata de Gaz Metan si 8 fata de Concordia.

Brasov - este in aceeasi situatia cu U Cluj doar ca este peste Chiajna la rezultate direct si joaca in ultima etapa cu Gaz Metan, cu care are de intors infrangarea cu 2-1 din tur.
 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!