"Ne accidentam de parca facem box, nu fotbal" Reghecampf anunta inca o operatie la Steaua. Aganovic are dubla fractura de mandibula

"Ne accidentam de parca facem box, nu fotbal" Reghecampf anunta inca o operatie la Steaua. Aganovic are dubla fractura de mandibula

Steaua - Villarreal, joi la ProTV de la 20:00

"Aganovic are dubla fractura de mandibula, o sa fie operat cel mai probabil. Ma ingrijoreaza faptul ca la fiecare partida iesim sifonati, asta e foarte grav. Probabil e si ghinion, accidentarile sunt foarte grave, nu sunt normale, musculare. Sunt accidentari de care au parte boxerii, dar nu avem ce face", a spus Reghecampf in conferinta de presa.

Acesta s-a accidentat in meciul cu CFR Cluj, de joi, fiind schimbat in prima repriza dupa o lovitura ce i-a provocat o dubla fractura de mandibula.

Aganovic nu e primul jucator stelist care pateste o astfel de accidentare in acest sezon. Golubovic a suferit o fractura de pomete in meciul tur cu Manchester City si a fost operat, fiind obligat sa joace cu o masca pe fata.

Folosit pe posturi improvizate de Reghecampf, ca fundas dreapta sau fundas stanga, Aganovic va lipsi o luna de pe teren. Steaua il va avea insa la dispozitie pe Momcilovic, care a revenit de asemenea dupa o accidentare, iar in curand vor reveni in teren si Pintilii si Filip, si ei operati.

VIDEO PROTVPLUS.RO

„Aerul era irespirabil, am crezut că murim cu uşile închise”. Mărturia unei românce din Atena, devastată de incendii
BRAT
Modifică setările cookies