Veste buna pentru fotbal! National Arena se redeschide DACA Primaria Bucuresti isi asuma decizia. Anuntul facut de ISU

Arena e inchisa de aproape 5 luni!

UPDATE! National Arena se poate redeschide, anunta reprezentantii ISU, daca Primaria isi asuma aceasta decizie! Astfel, meciurile disputate acasa de Steaua, Dinamo sau nationala Romaniei pot avea loc pe National Arena, daca Primaria Bucuresti isi asuma decizia de a deschide arena.

"Aspectele de legalitate vizeaza unele modificari legislative, adoptate ieri in Camera Deputatilor, si anume ca au fost propuse o serie de amendamente, printre care stabilirea unui termen de intrare in legalitate pentru obiectivele care functioneaza fara autorizatie de securitate la incendiu, asa cum este si Arena Nationala. Aceste obiective au obligatia de a obtine acest act pâna la 31 decembrie 2016. Pâna la acest termen, obiectivele functioneaza pe raspunderea beneficiarului din punct de vedere al asigurarilor masurilor de securitate la incendii. Nu se supun la aceste exceptii acele obiective la care se constata incalcarea grava a securitatii la incendiu. Acelea vor fi oprite de la functionare, dar nu este cazul Arenei Nationale”, a declarat colonelul Benone Duduc, adjunctul ISU.


Steaua si Dinamo pot primi vestea cea mare in cursul zilei de azi. O comisie formata din presedintele FRF, Razvan Burleanu, viceprim-ministrul Romaniei, Vasile Dancu, ministru de interne, Petre Toba si primarul interimar al Bucurestiului, Razvan Sava, vor merge la National Arena pentru a inspecta arena in vederea acordarii avizului ISU, anunta Gazeta.

Arena a fost inchisa in luna noiembrie a anului trecut, din cauza acestui aviz pentru membrana din care este facur acoperisul retractabil.

Pe 26 martie, stadionul trebuie sa gazduiasca meciul amical dintre Romania si Spania, insa Steaua si Dinamo spera ca arena sa fie gata cat mai curand, pentru a putea juca meciurile de pe teren propriu pe acest stadion.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Măsurile de relaxare care se vor aplica de la 1 iunie, în România. Când am putea renunța la mască
BRAT
Modifică setările cookies