"N-are de ce sa se supere sotul meu pe mine!" Ana-Maria Prodan face lumina in cazul Bokila! Cand a acceptat sa-l vanda Petrolul:

Autor: Sport.ro
Vineri 12 Iulie 2013, 18:40

	"N-are de ce sa se supere sotul meu pe mine!" Ana-Maria Prodan face lumina in cazul Bokila! Cand a acceptat sa-l vanda Petrolul:

►GerMoney la Putere! In direct la Sport.ro si Voyo.ro: sambata 21:00 Borussia – Bursaspor, duminica 17:50 Hansa – Bayern si marti 20:30 Borussia - Luzern!

"Eu n-am avut nici o legatura cu Bokila, cu jucatorul, el are alt manager. Eu n-am facut altceva decat sa vorbesc cu clubul, am primit acceptul domnului Dan Capra sa ne interesam daca putem sa aducem banii astia clubului, asociatul meu a trimis hartia si atat. Mai departe, ce s-a intamplat, ca el a plecat cu managerul lui, cu taica-su, asta nu pot sa controlez eu. Eu stiu ca jucatorul a fost achitat de Petrolul, dar probabil cuvantul jucatorului atarna mai greu decat al meu, eu fiind romanca.

Ei se gandesc probabil ca incerc sa le iau 2 milioane, in conditiile in care jucatorul este liber. Eu cred ca se va rezolva aceasta problema pentru ca si Krasnodar e un club serios. Daca Petrolul am vazut ca a trimis actele de plata doveditoare, eu cred ca ei fara nici un fel de problema vor trimite banii Petrolului.

N-are de ce sa se supere nici sotul meu, daca iau un jucator de acolo, nici Nasul meu, pentru ca este absolut normal, asta este meseria mea. In conditiile in care ma inteleg cu clubul asupra unei sume de transfer, eu fac acest transfer. N-avea de ce sa se supere nimeni pentru ca discutia e de multa vreme, nu a fost cu o ora inainte de Supercupa, eu chiar mi-am dorit foarte tare si patronul clubului Petrolul, ca el sa joace in Supercupa, de fapt, asa era si discutia, sa plece dupa Supercupa.

Bokila nu este la prima abatere, de asta eu nu am vrut niciodata sa vorbesc direct cu el" a spus Ana Maria Prodan.

Comisia de la Veneţia discută cu Iohannis despre Coduri. Iordache: "Pârâcioşi de serviciu"
BRAT