Adrian Mutu Dinamo Play Out Rapid Superliga

Mutu, încântat după victoria cu Dinamo! Antrenorul a comentat golul lui Bălan din lovitură liberă: „Îl știu din 2018, i-am zis atunci: 'Bă, poate dai și tu un gol!'”

Rapid a început perfect play-out-ul, având o victorie în meciul cu Dinamo de la Mioveni, 3-1. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 13 Martie 2022, 23:01
Data actualizarii: Duminica 13 Martie 2022, 23:00

Giuleștenii au reușit să câștige în meciul cu Dinamo din debutul play-out-ului, după o primă repriză bună, în care s-au înscris toate golurile. Scorul a fost deschis de Ioniță, în minutul 3, iar Kait a mărit avantajul, 5 minute mai târziu. 

Morar a egalat după o gafă în defensiva echipei lui Adrian Mutu, însă Bălan a reușit să marcheze în minutul 30, stabilind și rezultatul final, încă din prima repriză. Reușita de la Mioveni a fost a doua victorie consecutivă a giuleștenilor în campionat.

Adrian Mutu, încântat după victoria obținută cu Dinamo 

Adrian Mutu are două victorii în primele două meciuri la Rapid, având o victorie cu Clinceni, iar acum cu Dinamo. În urma rezultatului, Rapid a urcat pe locul 2 în clasament, la egalitate de puncte cu liderul din play-out UTA, dar și cu Sepsi și FC Botoșani. 

Antrenorul a vorbit la finalul meciului despre victoria obținută, dar și despre golul înscris de Bălan din lovitură liberă. 

„Sentiment de mulțumire, dar și teama aia, știm că scorul e unul periculos, am primit un gol prostesc pentru noi, la ce experiență am pe linia de fund. Băieții știu, sper să nu se mai repete. Cred că a fost o primă repriză în care am jucat bine, am avut un meci bun, nu am suferit prea mult, am condus meciul, am știut să gestionăm situațiile și am adus prima victorie după 14 ani în derby. 

Îl știu din 2018 pe Bălan, l-am antrenat și la Voluntari și atunci îi spuneam: 'bă, poate dai și tu un gol'. A venit într-un moment bun, s-a pus în slujba echipei, la gol am văzut-o din lateral, cu sigurnță a lovit mingea foarte bine. 

Sunt un antrenor care nu critică greșelile, se mai întâmplă, e fotbal, pe mine mă interesează cel mai mult reacția de după. Vorbesc cu toți, încerc să le spun că timingul lor, când se remarcă, e foarte important, de aceea și Ioniță a reușit să marcheze. 

Eu sunt mulțumit de jocul echipei și de atitudinea băieților, îi felicit, dar rămâne un joc pentru mine, cu toate că a fost împotriva lui Dinamo, dar de mâine îl voi uita și o vom lua de la capăt”, a declarat Adrian Mutu la finalul meciului. 

Mutu are încredere în șansele lui Dinamo în salvarea de la retrogradare

Întrebat despre Dinamo și prestația din această seară, tehnicianul Rapidului a ținut să puncteze că partea mentală a făcut diferența în derby. 

„O văd capabilă să se salveze, pentru Dinamo fiecare meci e capital, cred că în această seară am fost mai pregătiți mental decât ei și am fost în această stare. Le-am zis să se bucure de victorie și să se concentreze de mâine pe următorul meci, nu trebuie să facem prea mare sărbătoare din victorie, trebuie să avem continuitate. S-a văzut de la început că am fost pregătiți mental, am intrat deciși pe teren”, a concluzionat antrenorul. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies