MUTU IL "ARUNCA" PE BORCEA IN BRATELE DNA!

Autor: Sport.ro
Miercuri 26 Septembrie 2007, 14:36
DUPA GIGI BECALI SI COPOS, BORCEA A FOST CHEMAT LA DNA!

Granzii din Bucuresti se mentin la inaltime. Dupa Copos si Becali, a venit randul directorului executiv al lui Dinamo, Cristi Borcea, sa dea cu subsemnatul la Parchet.
"Am primit citatia din partea DNA si merg sa ma uit peste dosar. Nu stiu despre ce dosar este vorba. Vom vedea dupa aceea ce vom face", a spus Cristian Sarbu. 
Se presupune ca motivul pentru care Borcea este anchetat de DNA se leaga de transferul atacantului Adrian Mutu de la Dinamo la Internazionale Milano, in 2000. Suma a fost de 6 milioane de dolari, cu
3,9 mai mult decat apare in documentul de transfer aflat in posesia gruparii din Soseaua Stefan cel Mare.

La iesirea de la Parchet, avocatul lui Borcea a declarat: "Nu am putut sa vad dosarul, procurorii mi-au refuzat dreptul de a citi acest dosar. Mai mult, nu stiu nici in ce calitate a fost citat. Am solicitat audienta la procurorul sef, Daniel Morar. Nu stiu ce se va intampla mai departe, insa voi discuta cu Cristi Borcea. Urmeaza sa stabilim o alta data cu procurorii. Eu trebuie sa vad exact dosarul si despre ceea ce este vorba si sa stiu in ce calitate este chemat clientul meu", a declarat Cristian Sarbu.

Al doilea vârf al pandemiei de COVID-19, în România. Cum a evoluat numărul îmbolnăvirilor și cel al deceselor
BRAT