"Mutu face TOT!" Negoita, despre rolul lui Mutu la Dinamo: "Va avea un cuvant greu in privinta transferurilor" 

"Mutu face TOT!" Negoita, despre rolul lui Mutu la Dinamo: "Va avea un cuvant greu in privinta transferurilor" 

Adrian Mutu a fost adus de Negoita in postura de manager general al clubului Dinamo. 

Mutu se va implica activ in rolul de conducator de la Dinamo. Se va ocupa de transferuri si va protesta la adresa arbitrajelor. Negoita crede ca Mutu e omul potrivit pentru a duce Dinamo la nivelul urmator.

"Cred ca Adi Mutu, prin experienta pe care a acumulat-o de-a lungul carierei sale prolifice, ne poate ajuta sa ducem clubul la un alt nivel din aceasta pozitie de conducator. Cu el sper sa facem pasul inainte pe care il asteapta toti suporterii. Dinamo e un club modern, iar Adi este la zi cu tot ceea ce inseamna fotbalul modern si cu metodele care exista azi in acest sport si pe care vrem sa le aplicam si noi.

Va avea un cuvant greu de spus in ceea ce priveste transferurile. Speram ca prin intermediul lui sa aducem jucatori mai valorosi si sa negociem transferuri cu echipe mai puternice atunci cand vindem vreun jucator.

Este clar ca am fost dezavantajati de arbitri in acest debut de campionat, dar acesta nu este un motiv suficient pentru a aduce un manager general. Nu imi doresc in niciun caz sa ne certam pe la televizor ca la usa cortului, dar este evident ca din pozitia lui, Adi va apara clubul atunci cand va fi nevoie, dar cu diplomatie si tact, asa cum v-ati obisnuit la Dinamo.", a declarat Negoita in Gazeta Sporturilor. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

2020, un an negru. Câte mii de români ar fi murit de Covid fără să se ştie
BRAT
Modifică setările cookies