"Mutu e prietenul meu, dar a gresit!" Cum e criticat "Briliantul" pentru erorile comise la Dinamo

"Mutu e prietenul meu, dar a gresit!" Cum e criticat "Briliantul" pentru erorile comise la Dinamo

Mutu a venit cu planuri mari la Dinamo, dar nu a reusit sa-si impuna pana acum ideile.

"Briliantul" l-a criticat pe Andone din prima zi in care a venit la Dinamo, insa nu a reusit sa-l schimbe din functie. Mutu a incercat sa aduca si un investitor din India, dar planul sau a picat.

Marica il critica pe Mutu pentru modul in care a gestionat situatia pana in acest moment, dar si pe Negoita, pentru faptul ca i-a luat apararea "Briliantului" in scandalul cu Andone.

"Este prietenul meu si ma bucura faptul ca este managerul lui Dinamo. Totusi, ma deranjeaza conflictul cu Ioan Andone. Este o greseala sa vii si sa incerci imediat sa schimbi antrenorul. imi pare rau ca nu se pun la masa, sa discute si sa ajunga la o intelegere. Cred ca Mutu, ca manager, ar trebuie sa lase de la el. Sa vina in intâmpinarea lui Andone, sa se puna la masa si sa lucreze impreuna"

"Am vazut ca a intervenit Negoita si i-a luat partea unuia si l-a pus la colt pe celalalt. Ma rog, este problema lui Dinamo. Dar ma deranjeaza ca au aparut rapid aceste tensiuni. Trebuie sa o luam de la baza. Ce investitii s-au facut la Dinamo? Pe ce baza se cer perfomante la Dinamo? Ce ofera clubul Dinamo unui jucator, ca el sa vina la club? Nu am nimic cu nimeni, este doar parerea mea", a spus Marica la DigiSport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Măsurile de relaxare care se vor aplica de la 1 iunie, în România. Când am putea renunța la mască
BRAT
Modifică setările cookies