Mutu, CAINE RAU! Atac la Piturca: "Are timp dupa ce a ajutat la desfiintarea Stelei" Mesaj pentru Rednic

Adrian Mutu le raspunde lui Piturca si Rednic, cei care l-au criticat in ultima perioada pentru activitatea de la Dinamo. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 25 Februarie 2017, 10:24
Data actualizarii: Sambata 25 Februarie 2017, 20:34

"S-a schimbat ceva in rau, el vrea sa antreneze, nu sa fie manager. A dat niste declaratii si a stricat atmosfera de la Dinamo", a spus recent Piturca. Mutu ii raspunde si spune ca fostul selectioner are prea mult timp liber dupa ce a contribuit la desfiintarea Stelei.


"Noi avem un meci foarte important cu CSU Craiova si ne concentram doar pe directia asta. N-am timp si nici chef sa intru in discutii si certuri cu nimeni. Pe Piturca il inteleg, are mult timp liber dupa ce a ajutat la desfiintarea Stelei si acum, probabil, s-a facut dinamovist de e asa preocupat de ce se intampla pe aici".

Si Rednic l-a criticat pe Mutu pentru transferurile din aceasta iarna, iar Mutu ii raspunde ca a fost nevoit sa aduca jucatori dupa ce Gnohere a ajuns la Steaua in urma sfaturilor lui Rednic.

"Pe Mircea (Nr. Rednic) insa nu-l inteleg. Spune ca nu e posibil sa aduc eu jucatori la echipa, dar daca nu-i directiona catre Steaua, pe aia bunisori pe care i-a adus el, poate nu mai aduceam atat de multi, era echipa omogena si il ajuta pe fratele lui, nea Ando. Care l-a pierdut pe Gnohere, de exemplu, cu mult inainte sa plece pe bune din cauza ca o persoana anume 'i-a facut capul mare ca e mai bine la rivali'",
a spus Mutu in Gazeta Sporturilor. 

Modifică setările cookies