Mutarile NEBUNE de 11.5 mil euro de pe lista lui Becali pentru aceasta iarna. Cat costa super loviturile cu INVESTITII MINIME pe care vrea sa le dea

Mutarile NEBUNE de 11.5 mil euro de pe lista lui Becali pentru aceasta iarna. Cat costa super loviturile cu INVESTITII MINIME pe care vrea sa le dea

VILLARREAL - STEAUA ESTE LIVE LA PROTV, JOI, DE LA 18:00

Din iarna, Steaua reintra in programul de reconstructie. Becali anunta dupa meciul cu Dinamo ca 5 fotbalisti vor pleca si alti 5 vor veni. Numarul lor poate fi mult mai mare.

Denis Alibec a fost deja acontat de Steaua pentru 1.5 milioane de euro. Potrivit transfermarkt.de, atacantul lui Sumudica este cotat in prezent la 2.5 mil euro si reprezinta cel mai scump nume de pe lista lui Gigi Becali.

Alte nume importante sunt Junior Morais si Teixeira de la Astra, Benzar, Marin si Tiru de la Viitorul, Budescu, fotbalist care se va intoarce in China din iarna, Sanmartean de la Pandurii, Gnohere de la Dinamo, dar si Barbut de la Timisoara si Lllullaku de la Medias.

In total, jucatorii aflati pe lista de interes a Stelei din aceasta iarna sunt evaluati la o suma de 11.5 milioane de euro. Becali nu are de gand sa plateasca acesti bani, ci sa-i aduca fie liberi de contract, fie pe o suma minima de transfer.

Lista de transferuri a Stelei si cotele jucatorilor, potrivit transfermarkt.de:

Denis Alibec - 2.5 mil euro
Junior Morais - 2.2 mil euro
Harlem Gnohere - 1.2 mil euro
Romario Benzar - 1.2 mil euro
Razvan Marin - 1.2 mil euro
Constantin Budescu - 1 mil euro
Azdren Llullaku - 600.000 euro
Bogdan Tiru - 600.000 euro
Cristian Barbut 400.000 euro
Filipe Teixeira - 300.000 euro
Lucian Sanmartean - 300.000 euro

VIDEO PROTVPLUS.RO

Bugetul Bucureștiului, diminuat cu un miliard de lei. Ce modificări s-au făcut
BRAT
Modifică setările cookies