MUTAREA care ii aduce milioane de euro Stelei! Reghecampf a inceput miscarile pentru un nou transfer din Romania:

MUTAREA care ii aduce milioane de euro Stelei! Reghecampf a inceput miscarile pentru un nou transfer din Romania:

Steaua poate realiza in iarna o mutare in urma careia si-ar pierde un titular, insa ar castiga o suma importanta de bani.

Reghecampf il poate lua la Al-Hilal pe unul dintre favoritii sai, Lukasz Szukala. Fundasul de 30 de ani ezita sa-i dea un raspuns Stelei in cazul prelungirii contractului; in acest timp, Reghecampf pare sa-i faca loc in echipa la care antreneaza acum.

PLANURILE

Presa din Arabia anunta ca Reghe se gandeste tot mai serios ca in iarna sa il puna pe liber pe fundasul de 26 de ani, Digao. In schimbul sau, romanul l-ar aduce pe Szukala, tot un strain, iar Al-Hilal ar urma sa aiba in lot tot numarul maxim permis.

Reghe si Szukala au lucrat impreuna la Bistrita, prima data, cand antrenorul a insistat mult ca polonezul sa fie adus. Apoi l-a luat si la Steaua, acolo unde l-a transformat intr-un titular.

2,3 milioane de euro este cota lui Szukala acum, iar pentru suma potrivita, Steaua i-ar putea da drumul in iarna. Polonezul mai are contract pana in 2016, Steaua i-ar fi propus prelungirea, insa el nu a dat inca un raspuns.





VIDEO PROTVPLUS.RO

DOCUMENT. Lista statelor cu risc epidemiologic ridicat a fost actualizată. Ce țări sunt plasate în zona roșie
BRAT
Modifică setările cookies