MUTAREA care ii aduce milioane de euro Stelei! Reghecampf a inceput miscarile pentru un nou transfer din Romania:

Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 12 Septembrie 2014, 13:13
Data actualizarii: Vineri 12 Septembrie 2014, 13:24

Steaua poate realiza in iarna o mutare in urma careia si-ar pierde un titular, insa ar castiga o suma importanta de bani.

Reghecampf il poate lua la Al-Hilal pe unul dintre favoritii sai, Lukasz Szukala. Fundasul de 30 de ani ezita sa-i dea un raspuns Stelei in cazul prelungirii contractului; in acest timp, Reghecampf pare sa-i faca loc in echipa la care antreneaza acum.

PLANURILE

Presa din Arabia anunta ca Reghe se gandeste tot mai serios ca in iarna sa il puna pe liber pe fundasul de 26 de ani, Digao. In schimbul sau, romanul l-ar aduce pe Szukala, tot un strain, iar Al-Hilal ar urma sa aiba in lot tot numarul maxim permis.

Reghe si Szukala au lucrat impreuna la Bistrita, prima data, cand antrenorul a insistat mult ca polonezul sa fie adus. Apoi l-a luat si la Steaua, acolo unde l-a transformat intr-un titular.

2,3 milioane de euro este cota lui Szukala acum, iar pentru suma potrivita, Steaua i-ar putea da drumul in iarna. Polonezul mai are contract pana in 2016, Steaua i-ar fi propus prelungirea, insa el nu a dat inca un raspuns.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!