Gheorghe Grozav Terek U Cluj Superliga

Mutare SURPRIZA facuta de U Cluj, dupa ce l-a vandut pe golgheterul Lemnaru la Steaua! "Sepcile" asteapta raspunsul pentru un varf

Universitatea Cluj si-a gandut golgheterul, pe Vali Lemnaru (30 de ani), la Steaua, insa nu va ramane descoperita in avanposturi. Conducatorii clujeni au adus deja mai multi jucatori noi la echipa si pregatesc o mare surpriza.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 25 Iulie 2014, 15:04
Data actualizarii: Vineri 25 Iulie 2014, 15:13

Universitatea Cluj are planuri mari pentru sezonul care va incepe chiar astazi. Cu prestatii foarte bune in returul editiei trecute de campionat, sub comanda lui Mihai Teja, "U" s-a intarit cu mai multi jucatori interesanti in aceasta pauza competitionala, insa l-a pierdut pe golgheterul Vali Lemnaru.

Ramasi fara atacantul de 30 de ani, "sepcile" nu dispera insa, acestia tatonand de o buna perioada pista Gicu Grozav, scrie presa clujeana.

Conducatorii Universitatii au facut de mai multa vreme o oferta de imprumut pentru internationalul Gicu Grozav, fotbalist care a prins foarte putine meciuri in ultimul sezon la Terek Groznyi, in Rusia.

In varsta de 23 de ani, cu 3 goluri in 17 aparitii pentru echipa nationala a Romaniei, Grozav a plecat in Rusia pentru 2,1 milioane de euro, insa nu s-a adaptat in Cecenia.

Jucatorul a mai fost imprumutat de U Cluj intre 2011 si 2012, atunci cand a jucat 24 de meciuri si a inscris 6 goluri.

"Universitatea asteapta in prezent raspunsul rusilor la oferta concreta de imprumut dupa ce jucatorul si-a manifestat intentia de a se intoarce in tara la capatul unui sezon in care a bifat putin meciuri pentru echipa care l-a cumparat de la Petrolul. Gicu Grozav a jucat doar doua partide ca titular in campionat pentru Terek Groznyi si a mai intrat in teren decat de cinci ori din postura de rezerva, reusind sa inscrie un gol in Cupa Rusiei", scrie site-ul numaiU.ro

Modifică setările cookies