Mutare BOMBA in Liga I: Adi Mutu se intoarce la Dinamo! Ce le-a promis noilor sefi din Stefan cel Mare:

Autor: Sport.ro
Miercuri 11 Septembrie 2013, 09:59

	Mutare BOMBA in Liga I: Adi Mutu se intoarce la Dinamo! Ce le-a promis noilor sefi din Stefan cel Mare:

►Sign up for Europa! Pandurii – Dnepr, joi 19 septembrie ora 20:00, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Adi Mutu se pregateste sa se intoarca in Romania. Fotbalistul vrea sa isi continue cariera in fotbalsi dupa ce se retrage. Mutu vrea sa se impice la Dinamo, unde a discutat deja de principiu pozitia pe care se va intoarce in Stefan cel Mare.

"Momentam ma concentrez asupra carierei mele. Eu sper ca inca mai am lucruri minunate de facut pe terenul de fotbal. Apoi, orice este posibil", a spus Mutu pentru Gazeta Sporturilor.

Cu toate ca era foarte apropiat de Cristi Borcea, caruia i-a promis ca se intoarce sa joace un an la Dinamo inainte sa se retraga, Mutu este in relatii bune si cu actualii sefia ai lui Dinamo, Ionut Negoita si Cristi Bobar.

"Stiu despre noul proiect Dinamo, iar ceea ce face Ionut Negoita mi se pare ca poate aduce succesul in viitorul apropiat. Sunt idei ambitioase. Il cunosc de cativa ani si pe Cristi Bobar, de cand venea cu echipa nationala, e un tip profesionist, asa cum am vazut la cluburile din strainatate", a mai spus Mutu.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Legile adoptate de Parlamentul European care au schimbat definitiv viața cetățenilor UE
BRAT