"Munceste singur saracul! Trebuie sa luam cel putin 2 jucatori acolo!" Fotbalistul pe care a picat greul in echipa CFR-ului! Mesajul lui Dan Petrescu pentru conducere

Dan Petrescu continua sa ceara conducerii transferuri la echipe pentru a mentine jocul la un nivel ridicat.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 20 August 2020, 10:33
Data actualizarii: Joi 20 August 2020, 16:29

CFR Cluj a eliminat-o pe Floriana din primul tur al Champions League, insa Dan Petrescu spune ca echipa sufera grav la capitolul atacantilor. Mario Rondon (34 de ani) a fost singurul atacant disponibil pentru aceasta partida si a fost nevoit sa duca tot greul. Dan Petrescu cere aducerea a cel putin 2 atacanti pentru ca echipa sa mai spere la grupele Europa League si sa se poata lupta pentru un nou titlu in Liga 1:

"Ambele reprize au fost foarte grele. Ne-au surprins cu acest teren, cu o agresivitate incredibila si stiam ca au si calitate. Daca vii din Brazilia sau Argentina nu ai cum sa nu stii fotbal. M-a surprins atitudinea lor agresiva, spirit extraordinar si se putea intampla orice in acest meci. Din fericire pentru noi, ca de obicei, o faza fixa a schimbat soarta meciului.

Atacantii nu dat niciun gol in 2020, nici Traore, nici Tucudean, nici Omrani. Rondon mi se pare ca are un gol. A ramas singurul varf si saracul munceste singur. Nu e usor la varsta lui, e clar ca trebuie sa luam cel putin 2 atacanti daca vrem grupele Europa League si sa ne batem la campionat.

Putem sa schimbam doar 2 jucatori pe lista, normal ar fi Djokovic si posibil Debelljuh. Chiar daca am mai lua un jucator, nu am avea cum sa il bagam cu Zagreb.

Campionatul va fi la fel de greu, nu va fi usor pentru nimeni. Noi am pierdut foarte multi jucatori. Arlauskis, Manea, Tucudean, Traore. Ma bucur ca a revenit Boli la sentimente mai bune, se antreneaza, joaca. E greu sa ii inlocuiesti si sa nu cheltui bani, ca noi asta vrem, sa ii luam gratis.

Balgradean a aratat ca e un portar cu experienta, a vorbit, a dat liniste", a spus Dan Petrescu la sosirea in tara.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!