Multescu vrea sa plece dupa infrangerea cu Steaua! Conducerea dinamovista are trei variante de rezerva! Cine poate antrena Dinamo:

Autor: Sport.ro
Luni 12 August 2013, 07:50
Multescu vrea sa plece dupa infrangerea cu Steaua! Conducerea dinamovista are trei variante de rezerva! Cine poate antrena Dinamo:

►Cum poate arata Finala de la Rio? Portugalia - Olanda, miercuri 22:30, IN DIRECT la Sport.ro si Voyo.ro!

"O sa solicit niste lucruri, de fapt, o sa ma intalnesc si cu cei din conducere si ma gandesc sa plec", a spus Multescu imediat dupa meci.

Acesta a dat vina pe atitudinea unor jucatori insa se pare ca motivul real este ca a pierdut vestiarul la Dinamo.

Multescu a trimis sageti spre mai multi jucatori dupa meciul cu Steaua, insa cel mai acuzat a fost capitanul Cosmin Matei, unul dintre cei mai slabi jucatori de pe teren, cel care a fost acuzat de Multescu in mod direct:

"Capitanul meu nu mi-a placut deloc astazi, asta ca sa fiu elegant. Vom lua masuri pe viitor. Matei a fost slab, deci capitanul meu nu a avut atitudine. A fost inexistent. La un meci ca asta trebuia sa fie altfel, sa fie combativ, harnic, sa dea centrari si tot ce mai trebuie. Nu se poate asa!", a spus Multescu.

Conform cotidianului Gazeta Sporturilor, Dinamo are trei variante de antrenor! Primul pe lista este Liviu Ciobotariu, insa Mircea Rednic si Ionut Chirila pot fi alegerile surpriza ale conducerii din Stefan cel Mare.

Guvernul Orban, tot mai aproape de varianta demiterii. Ce pregătește premierul
BRAT