VIDEO EXCLUSIV ”Motoreta” trage semnalul de alarmă! Cum a ajuns România pe ultimul loc în fotbalul din Europa

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 12 Iunie 2024, 11:57
Data actualizarii: Miercuri 12 Iunie 2024, 11:59

Fostul internațional Adrian Popa a fost invitatul lui Cătălin Oprișan și al lui Andru Nenciu la ediția de miercuri, 12 iunie, a emisiunii Emoții Europene.

Adrian Popa, prezent cu naționala României la EURO 2016, fotbalist cu 24 de selecții și 4 goluri pentru echipa ”tricolorilor”, a atras atenția în cadrul emisiunii Emoții Europene, susținută de Casa Pariurilor, asupra unui capitol la care fotbalul din țara noastră suferă teribil.

”Viteza de pasare, adică a mingii în pasare, la noi media este undeva la 20 față de 60 în alte țări (n.r. - km/h), e cea mai mică din Europa, e studiu făcut pe această temă!

Fotbalul a evoluat mult mai repede decât am evoluat noi, adică de fapt ei s-au dus mult în sus, în timp ce noi am rămas tot acolo”, a explicat Adi Popa, fotbalist cu opt trofee câștigate poreclit ”Motoreta” datorită vitezei sale.

Emoții Europene, de luni până vineri, LIVE pe SPORT.RO și VOYO

În perioada 29 mai - 13 iunie, cu excepția zilelor de week-end, suporterii vor avea parte de o emisiune specială, care va aduce în prim-plan povești și amintiri deosebite de la Campionatele Europene, ale unor nume importante din fotbalul românesc.

Timp de o oră, de la 11:00, în exclusivitate pe SPORT.RO și VOYO, un invitat special va vorbi despre momente importante de la turneele finale continentale.

Campionatul European din Germania 2024 se vede în exclusivitate la PRO TV, PRO ARENA și VOYO, începând cu 14 iunie. Cele mai tari faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!