VIDEO EXCLUSIV Adi Popa a fost invitat special la emisiunea Emoții Europene, în direct pe Sport.ro și VOYO!

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 12 Iunie 2024, 10:30
Data actualizarii: Miercuri 12 Iunie 2024, 13:00

Fostul internațional Adrian Popa, invitatul lui Cătălin Oprișan și al lui Andru Nenciu la ediția de miercuri, 12 iunie, a emisiunii Emoții Europene, a evoluat la EURO 2016.

Adrian Popa, prezent cu naționala României la EURO 2016, fotbalist cu 24 de selecții și 4 goluri pentru echipa ”tricolorilor”, a fost invitatul realizatorilor Cătălin Oprișan și Andru Nenciu la ediția de miercuri, 12 iunie, a emisiunii Emoții Europene, în direct pe Sport.ro și VOYO de la ora 11:00.

Emisiunea Emoții Europene este susținută de Casa Pariurilor.

Emoții Europene, de luni până vineri, LIVE pe SPORT.RO și VOYO

În perioada 29 mai - 13 iunie, cu excepția zilelor de week-end, suporterii vor avea parte de o emisiune specială, care va aduce în prim-plan povești și amintiri deosebite de la Campionatele Europene, ale unor nume importante din fotbalul românesc.

Timp de o oră, de la 11:00, în exclusivitate pe SPORT.RO și VOYO, un invitat special va vorbi despre momente importante de la turneele finale continentale.

Campionatul European din Germania 2024 se vede în exclusivitate la PRO TV, PRO ARENA și VOYO, începând cu 14 iunie. Cele mai tari faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!