Motivul rupturii dintre Gica Popescu si Iordanescu. Gestul facut de fostul selectioner cand "Baciul" era la puscarie l-a infuriat

Motivul rupturii dintre Gica Popescu si Iordanescu. Gestul facut de fostul selectioner cand "Baciul" era la puscarie l-a infuriat

Gala Superkombat "IASII RINGULUI" e la Sport.ro, sambata de la 20:00

Gica Popescu a avut o atitudine foarte rece la adresa lui Anghel Iordanescu de cand a iesit din inchisoare. Chiar daca nu a dorit sa spuna motivul rupturii dintre cei doi, Popescu a declarat ca "Iordanescu este doar o fantoma pentru mine".

 

Motivul ar fi un episod petrecut pe cand fostul capitan al Barcelonei a fost in inchisoare. Acesta i-a cerut lui Iordanescu contractul de vanzare-cumparare de la un teren pe care acesta Popescu i l-a vandut lui Iordanescu, si de la care sotia "Baciului" pierduse originalul. Acesta nu putea justifica banii proveniti din tranzactie si avea nevoie sa faca o copie dupa contractul ramas la Iordanescu.

 

Editia tiparita a Gazetei a scris astazi in ziar ca Iordanescu i-a promis initial lui Popescu ca il va ajuta, insa apoi nu i-a mai raspuns la telefon, sotia acestuia trebuind sa faca eforturi pentru a obtine iar actele in original.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Proteste violente în Franța față de "dictatura sanitară". Poliția a îndepărtat mulțimea cu apă. VIDEO
BRAT
Modifică setările cookies