Liga 1

Motivul rupturii dintre Generatia de Aur si Iordanescu? "Iordanescu putea sa il scape pe Gica Popescu de puscarie!"

Majoritatea jucatorilor din Generatia de Aur nu il mai au la suflet pe Anghel Iordanescu, omul care a condus echipa la Mondialul din '94.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 30 Iunie 2018, 13:13
Data actualizarii: Sambata 30 Iunie 2018, 13:27

Intre jucatorii din Generatia de Aur si Anghel Iordanescu s-a produs in ultimii ani o ruptura despre care nimeni nu a dorit sa dea prea multe detalii.

Dumitru Dragomir spune ca motivul principal care a dus la aceasta tensiune e legat de verdictul din Dosarul Transferurilor. Cei din grupul Geneatiei de Aur sunt convinsi ca Iordanescu ar fi putut face cumva ca Gica Popescu sa nu mai ajunga dupa gratii.

"Iordanescu, daca voia, putea sa-l scape din puscarie. Daca se ducea la Gabriel Oprea, cel care conducea justitia in acel moment... Oprea era asa de mare atunci incat putea rezolva orice. Oprea si Ponta m-au curatat si pe mine. Mai multe nu vreau sa vorbesc", a spus Dragomir la Digisport.

Un exemplu elocvent care reflecta ruptura dintre fostii jucatori si Anghel Iordanescu este meciul caritabil desfasurat luna aceasta pe Cluj Arena, intre Romania '94 si "Legendele Barcelonei".

Iordanescu nu a fost invitat, iar pe banca Romaniei a stat Victor Piturca.

Modifică setările cookies