Motivul pentru care transferul lui Cernat INTARZIE: mijlocasul vrea un salariu cu 50% mai mare decat ii ofera Becali!

Autor: Sport.ro
Vineri 05 Iunie 2015, 16:45

	Motivul pentru care transferul lui Cernat INTARZIE: mijlocasul vrea un salariu cu 50% mai mare decat ii ofera Becali!

Cu Mirel Radoi proaspat instalat in functia de antrenor, stelistii negociaza in aceste zile intens si primele mutari. Chiar daca au o lista lunga, acestia nu au perfectat pana acum nicio mutare.

Primul care trebuia sa semneze in aceste zile era Florin Cernat, mijlocasul de 35 de ani care a facut minuni la Otelul in ultimul sezon. Vazut ca fiind inlocuitorul perfect pentru Lucian Sanmartean, Cernat poate semna din postura de jucator liber de contract, lucru agreeat si de Gigi Becali.

Chiar daca negocierile ar trebui sa fie mai simple, avand in vedere ca jucatorul poate discuta direct cu Becali si Radoi, realitatea nu e asa. Potrivit Digisport, mutarea lui Cernat la Steaua este in acest moment in impas, dupa ce jucatorul s-a declarat nemultumit de prima oferta a lui Becali.

Concret, mijlocasul isi doreste un salariu lunar de 15 mii de euro (180 de mii de euro pe an), dar si o prima de instalare, dat fiind ca va semna din postura de jucator liber. De cealalta parte insa, Becali i-a propus mijlocasului un salariu de doar 10 mii de euro pe luna, adica 120 de mii de euro pe an.

Fostul jucator al lui Dinamo Kiev ezita astfel sa semneze, acesta declarand ca prioritara este stabilitatea financiara: "Voi lua o decizie in avantajul familiei".

Alti jucatori pentru care negocierile se desfasoara greu sunt Martinus (Botosani), Alibec si De Amorim (Astra). In privinta acestora exista diferente mari intre propunerile lui Becali si doleantele cluburilor de care ei apartin.

„România, te iubesc!”. Jaful care a distrus agricultura. Fermierii sunt la mila cerului și pierd sute de mii de euro
BRAT
Modifică setările cookies