Motivul pentru care Tanase nu a revenit la Steaua! Recunoaste ca s-a intors in Europa pentru a prinde lotul pentru Euro

Motivul pentru care Tanase nu a revenit la Steaua! Recunoaste ca s-a intors in Europa pentru a prinde lotul pentru Euro

Dubla Dinamo - Steaua din semifinala Cupei Romaniei e in in direct la ProTV, pe 3 martie si 21 aprilie.

Cristian Tanase a semnat cu turcii de la Sivasspor, dupa ce s-a despartit de Tianjin Teda. Acesta nu a rezistat in China si a reveni in Europa, asa cum s-a intamplat cu majoriatatea romanilor ce au mers sa joace in Asia, doar doi rezistand mai mult de un an in campionatul chinezesc.

Dumitru Mitu a jucat doi ani in China, la Qingdao Jonoon si Changchun Yatai, iar Danalache joaca din 2010 in China, trecand pe la 3 echipe pana acum, pentru care a marcat peste 70 de goluri.

In rest, niciun roman nu a rezistat mai mult de un an in China, pe lista jucatorilor ce au evoluat acolo numarandu-se Schumacher, Domocos, Mara, Ionel Gane, Dan Alexa, Danciulescu, Aliuta, Ovidiu Burca, Marius Radu, Alin Chita, Marius Bilaso, Lucian Goian si Marius Niculae.

Tanase a dezvaluit ca nu s-a intors la Steaua pentru ca nu a fost contactat de nimeni din conducere, prima oferta venind de la Sivasspor: "Pentru ca cei de la Sivasspor au fost primii care m-au dorit si-am ales aceasta echipa. Le urez bafta fostilor mei colegi si sper sa evolueze cat mai bine pentru Steaua.", a declarat Tanase.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Date în premieră pe județe, de la Ministerul Sănătății. În Vrancea s-au făcut în 3 zile 20 de teste, în Timiş aproape 5.000
BRAT

Modifică setările cookies