Motivul pentru care strainii Stelei nu joaca la potential maxim. Ce se intampla cu transferurile facute de Steaua in aceasta vara

Motivul pentru care strainii Stelei nu joaca la potential maxim. Ce se intampla cu transferurile facute de Steaua in aceasta vara

Steaua joaca cu Astra miercuri, de la 21:45

Stelistii au avut un inceput ezitant de campionat, ratand pe rand primele 2 obiective, in Supercupa cu ASA si in turul 3 al Ligii Campionilor cu Partizan Belgrad.

Unul dintre motivele principale este forma slaba a atacantilor, Tade si Tudorie nereusind sa faca diferenta in jocurile cu Partizan, Steaua fiind aproape sa fie eliminata si de Trencin in turul precedent din Liga.

Presedintele de onoare al clubului, Helmuth Duckadam, a declarat ca motivul pentru care jucatorii transferati in aceasta vara de Steaua nu joaca inca la adevarata lor valoare este faptul ca nu au facut impreuna pregatirea de vara.

”Jucatorii nu sunt pregatiți la fel, asta si pentru ca ai eu venit pe rand. Hamroun, care este un fotbalist foarte bun, joaca doar o singura repriza. Gregory Tade, la fel, se simte ca mai are nevoie de timp pentru a se pune la punct. Pana la intreruperea campionatului, pentru dubla cu Ungaria si cu Grecia, nu se poate face nimic. Atunci va fi o pauza de doua saptamani, timp in care poți regla niste chestiuni. in acest moment, jucatorii nu sunt pregatiți la fel”, a declarat Duckadam la Digi.

VIDEO PROTVPLUS.RO

INSP: Primele două cazuri de infectare cu tulpina braziliană de Covid-19 confirmate în România
BRAT

Modifică setările cookies