MOTIVUL pentru care Radoi nu poate sa stea pe banca Stelei! Vrea carnet de antrenor, dar nu are BAC-ul luat

Mirel Radoi vrea sa devina antrenor cu acte in regula, insa are o problema mare. 

Revenit dupa 6 ani petrecuti in lumea araba cu conturile pline, Radoi debuteaza in aceasta vara in cariera de antrenor. Becali l-a convins sa devina antrenor la 34 de ani si i-a dat Steaua pe mana, campioana din ultimii 3 ani in Romania.

Radoi are insa o mare problema. Nu are carnet de antrenor si nici timp sa mai faca scoala de antrenori. Mai mult, FRF schimba regulile din sezonul urmator si le permite doar celor cu atestate speciale sa stea pe banca din sezonul urmator.

Radoi are insa o problema si mai mare. Pana la scoala de antrenori, fostul mijlocas nu are nici macar BAC-ul luat, scrie Gazeta Sporturilor.

Absolvirea liceului este necesara pentru inscrierea la Scoala de Antrenori, dar Radoi e tracut doar cu 11 clase la Turnu Severin. El a solicitat in 2009 mutarea foii matricole la un liceu din Craiova, dar nu a mai sustinut examenul de Bacalaureat, mai scrie sursa citata. In ultimii 6 ani, Radoi nu figureaza cu examenul de BAC dat.

"Radoi a facut 11 clase aici, la noi. NU stiu ce s-a intamplat mai departe. Dupa transferul in Tarile Arabe, Radoi ne-a solicitat sa-i trimitem foaia matricola la un liceu din Craiova", a declarat secretarul Colegiului Tehnic numarul 4 din Severin.

Scoala de antrenori, cu toate cele trei licente, dureaza 5 ani, insa Radoi are nevoie de BAC pentru a se putea inscrie! 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Regina Elisabeta, cu ochii în lacrimi la înmormântarea Prinţului Philip al Marii Britanii
BRAT
Modifică setările cookies