Motivul pentru care Paszkany REFUZA sa mai bage bani la CFR: "Nu avem perspectiva" Jucatorii ameninta ca vor intra in GREVA:

Autor: Sport.ro
Joi 23 Ianuarie 2014, 18:02
Motivul pentru care Paszkany REFUZA sa mai bage bani la CFR: "Nu avem perspectiva" Jucatorii ameninta ca vor intra in GREVA:

► Weekend FAntastic la Sport.ro! Vineri, 21.45: Arsenal - Coventry City! Sambata, 14.45: Bournemouth - Liverpool! FA Cup. Religia Fotbal!

CFR-ul are mari probleme cu banii, iar jucatorii ameninta cu o greva spontana, acestia fiind neplatiti de aproape 4 luni. Arpad Paszkany recunoaste ca are probleme cu lichiditatile, iar acest lucru se datoreaza problemelor din domeniul imobiliar.
Ardelenii ameninta ca nu se vor prezenta in al doilea stagiu de pregatire daca nu isi vor primi macar o parte dintre salariile restante.

"Este absolut corect legat de problemele financiare. Nu poti sa bagi bani intr-un loc din care nu castigi. Domeniul imobiliar nu mai produce banii de acum 5-6 ani, ca atare trebuie sa fii mai responsabil. Un om mai are si alte prioritati in viata, nu doar satisfactia unor rezultate", a spus Paszkany.

CFR are un buget cu 50% mai mic decat cel din 2013, iar Paszkany spune ca nu mai are de gand sa bage bani in fotbal deoarece simte ca echipa nu are perspective.

"Va spun foarte sincer: nici nu doresc sa bag foarte multi bani. In primul rand, trebuie sa bagi bani in ceea ce are perspectiva. Iar noi nu avem perspectiva pentru ca nu putem termina pe primul loc. Nu spun ca nu ne intereseaza locul doi sau trei, insa banii vin din Liga Campionilor", a spus Paskany.

Brexit îi forțează pe românii din UK să-și caute de muncă în Germania. ”E greu și aici, greu de tot”
BRAT

Modifică setările cookies