Liga 1

Motivul pentru care Budescu a semnat IN SFARSIT cu Steaua: "A realizat prea putin pentru talentul sau pana acum"

Constantin Budescu a ajuns in sfarsit la Steaua!

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 07 Iunie 2017, 09:40
Data actualizarii: Miercuri 07 Iunie 2017, 09:41

Vanat de mai bine de doi ani de Gigi Becali, Constantin Budescu a semnat in sfarsit cu Steaua. Jucatorul va incasa 400.000 de euro si un salariu de 20.000 de euro pe luna, cel mai mare contract din Romania.

Florin Lovin este noul impresar al lui Budescu si omul care a intermediat afacerea. Fostul jucator al Stelei spune ca Budescu nu vrea sa-si iroseasca talentul si merge la Steaua ca sa faca performanta.


"Budescu este constient de pasul pe care-l face, precum si de statutul pe care-l va avea la Steaua. Oricum, niciun jucator din lume nu semneaza un contract de titular.

Budi si-a asumat venirea la Steaua si sunt convins ca vom vedea un Budescu muncitor, un Budescu care vrea sa demonstreze prin evolutiile din teren ca merita la echipa nationala.

El vrea sa demonstreze, de fapt, ca, pana acum, a realizat mult prea putin fata de talentul pe care-l are”, a spus Lovin la Digi.

Transferul la Steaua poate sa insemne si revenirea lui Budescu la nationala. Mijlocasul nu a fost chemat de Daum la meciul cu Polonia.

”E suparat, normal, ca orice jucator pentru o neconvocare. Cand vezi ca anumiti jucatori care n-au fost, poate, la nivelul tau pe durata unui sezon, au fost convocati, atunci intervine supararea. Dar, astfel de lucruri nu fac decat sa te intareasca si te ambitioneaza sa fii din ce în ce mai bun”, a mai spus Lovin.

Budescu va fi prezentat sambata la Steaua.

Modifică setările cookies