Dinamo jucatori dinamo Superliga

Motivați cu prime! Jucătorii lui Dinamo pot împărți o sumă impresionantă dacă o înving pe U Cluj la baraj

Dinamo este în fața unui moment istoric. ”Dubla” de la baraj cu Universitatea Cluj va decide dacă ”roș-albii” vor retrograda pentru prima oară în istoria de 74 de ani a clubului.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 20 Mai 2022, 23:07
Data actualizarii: Vineri 20 Mai 2022, 23:13

Pentru a-i motiva pe jucători, fanii au promis o primă consistentă în cazul în care Dinamo va rămâne în prima ligă. 40.000 de euro va încasa vestiarul dinamovist dacă va reuși să treacă de U Cluj în cele două meciuri.

Prime pentru baraj! Vestiarul lui Dinamo va împărți o sumă impresionantă

"PRIMĂ PENTRU SALVARE

Un dinamovist cu inimă mare, care nu concepe ca Dinamo să nu continue în Liga 1, a venit cu propunerea ca băieții lui Dusan Uhrin să primească o primă pentru un rezultat pozitiv în barajul pentru Liga 1.

Nu doar propunerea, nu doar vorbe, ci și banii. 25.000€. În câteva ore, alți dinamoviști au fost de acord să contribuie cu câte 5.000€ fiecare. S-a ajuns la 40.000€. Suntem convinși că jucătorii nu vor juca cu gândul la primă, ci o vor face cu gândul la cariera lor și la ISTORIA LUI DINAMO.

Le mulțumim tuturor celor care sunt cu toată inima pentru Dinamo în aceste zile! Și noi putem contribui. Prin prezența noastră pe stadion și prin câteva bilete virtuale, în cazul în care nu ajungem la meciuri.DINAMO NU VA MURI NICIODATĂ!", au scris cei din PCH.

U Cluj - Dinamo, primul meci de baraj dintre cele două, se joacă sâmbătă, de la ora 20:30. Returul este programat duminică, 28 mai, la București.

Dusan Uhrin: ”U Cluj are jucători de Liga 1”

"Foarte dificil, dar sper că suntem pregătiți. Obiectivul nostru este să rămânem în Liga 1, iar totul depinde de noi. Trebuie să fim pregătiți și concentrați. U Cluj are jucători de Liga 1, pe unii i-am antrenat, sunt jucători buni. Chiar dacă au ratat promovarea directă, au terminat pe o poziție bună. Dacă nu suntem concentrați, putem pierde împotriva oricui.

Am încercat să folosesc toți jucători pentru că toți trebuie să fie pregătiți pentru acest baraj. Grădinaru lipsește, dar și Mirko Ivanovski, care se antrenează separat.

Pentru noi e important doar să ne concentrăm. În rest, e 50-50, trebuie să fim pregătiți. E important pentru toți dinamoviștii și sper să ne ajute. Nu va fi simplu, respectăm adversarii, dar totul depinde de noi. Știu că echipa nu a retrogradat niciodată, ce pot să vă spun?!", a spus Uhrin, la conferință.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!