Momentul ISTORIC pentru veteranul Florin Marin! "Acolo am castigat meciul!" Cum a batut Otelul la Bucuresti dupa 18 ani:

Momentul ISTORIC pentru veteranul Florin Marin! "Acolo am castigat meciul!" Cum a batut Otelul la Bucuresti dupa 18 ani:

Steaua 1-2 Otelul | FAZELE AICI Florin Marin a reusit imposibilul: ultima echipa din Liga I a invins liderul campionatului.

"O victorie foarte mare pentru noi, mai ales pentru moralul jucatorilor. Am jucat bine in prima repriza, mai puteam inscrie. Din min 60-65 ne-am cam retras, nu am mai raspuns bine la presiune, insa e bine ca am avut si noi sansa, mai ales la penalty-ul din final.

Am modificat, am jucat cu Cernat avansat, el poate sa joace pe orice post de la mijloc in sus. Acolo ne-am facut multe situatii, din acea pozitie a lui.

Am avut mari emotii, mai ales pe final, insa cred ca am castigat absolut meritat. Eu nu comentez arbitrajul din acest meci. Am batut in Ghencea cu Ceahlaul, am batut si acum cu Otelul, e bine", a spus Florin Marin la DigiSport.

Otelul Galati a castigat ultima data in deplasare intr-un meci cu Steaua in 1997, cu scorul de 3-1.

VIDEO PROTVPLUS.RO

EURO 2020. Zi istorică pentru România. Arena Națională găzuiește meciul Austria - Macedonia de Nord
BRAT
Modifică setările cookies