Momentul in care Mutu se va ENERVA la Petrolul! "E un jucator care face probleme! Eu nu-l dau exemplu jucatorilor!" Cel mai greu anunt:

Autor: Sport.ro
Luni 20 Ianuarie 2014, 14:04

Adrian Mutu este lovitura iernii pe piata transferurilor din Romania. Chiar si asa, Cosmin Contra nu si l-a dorit, daca e sa luam in seama ce spune in urma cu cateva luni.

Cu doar opt luni in urma, Contra dadea un interviu in Adevarul in care vorbea despre sansele ca Mutu sa vina la Ploiesti.

Recunostea ca e prieten cu Briliantul, dar si ca nu si-ar dori ca el sa vina sub comanda sa la Petrolul.

"Nu l-as lua, pentru ca Mutu e genul de fotbalist care poate crea probleme. E foarte valoros ca jucator, dar eu il cunosc foarte bine si stiu ca mi-ar putea face probleme. Si de ce sa nu raman eu prieten cu el? N-am nevoie de probleme din partea nimanui, cu atat mai putin din partea prietenilor.

Nu e un exemplu. Eu nu-l dau pe Mutu exemplu in niciun fel", spunea Contra.

Mutu a venit pana la urma in Romania, la Petrolul, si va sta aici pentru un an si jumatate. Ajuns la 35 de ani, clubul din Ploiesti poate fi ultima echipa din cariera pentru el.

Mutu si Contra au fost si colegi de camera in vremea in care jucau pentru nationala. Timp de 10 ani au fost selectionati in acelasi timp in lotul Romaniei, iar pentru sase luni fusesera colegi la Dinamo, inainte ca fundasul sa plece la Alaves.

Coronavirus România, bilanț 1 martie. Peste 800.000 de persoane s-au infectat cu Covid-19
BRAT

Modifică setările cookies