Steaua Superliga

Momentul in care Liga si cele 30 de milioane au schimbat complet mentalitatea Stelei

STEAUA - PARTIZAN E MIERCURI LIVE LA PROTV DE LA 21:30

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Iulie 2015, 15:23
Data actualizarii: Duminica 26 Iulie 2015, 15:24

Niciodata nu s-a intamplat ca Steaua sa fie dispusa sa sacrifice totul pentru a ajunge in Champions League. Presiunea pusa de Becali care anunta dupa dubla cu Trencin ca daca echipa nu se califica intra in insolventa pare sa-si fi spus cuvantul asupra mentalitatii echipei.

Radoi vrea sa ajunga in grupele Ligii cu orice pret. Stie ca recompensa de la UEFA va fi uriasa daca Steaua va prinde din nou Champions League. 30 de milioane de euro este o suma cu care Steaua isi poate garanta stabilitatea si suprematia in Romania, dar pentru asta Radoi si echipa sunt gata sa renunte la lupta pentru puncte in Liga I in acest sezon.

In meciul cu CFR Cluj, Radoi a surprins pe toata lumea folosind echipa secunda. Nita a fost in poarta, Rapa, Tosca si Carp au prins primul 11 in aparare, langa Guilherme, Neagu a fost titular alaturi de Tahar la inchidere, iar in spatele lui Tudorie au fost pusi Hamroun, Enceanu si Gabi Iancu.

Nici cand CFR Cluj avea 1-0 pe National Arena, Radoi nu a regretat ca a ales sa foloseasca exclusiv echipa secunda si a continuat in acelasi rimt. L-a introdus pe Alcenat, care a debutat cu o pasa de gol intr-un meci oficial, pentru a vrut sa-i acorde cateva minute in teren, dar alaturi de el i-a bagat pe Mihalcea si Gradinaru, cu care a atacat-o pe CFR pana in ultima clipa.

Radoi nu a vrut sa riste. Mentalitatea la Steaua pare sa se fi schimbat. Echipa e dispusa sa-si sacrifice obiectivele imediate pentru banii din Champions League. Daca Steaua are timp sa recupereze avansul celor de la ASA din acest moment (mai ales ca punctele din sezonul regulat se vor injumatati la intrarea in playoff), o a doua sansa la calificare in grupele Ligii nu va mai exista in 2015. Astfel, dubla cu Partizan este vitala, iar stelistii o trateaza ca atare.

Miercuri, meciul cu Partizan de la 21:30 in direct la ProTV ii va avea in teren pe cei mai buni oameni cu care Radoi poate forma o echipa de start. Este momentul in care erorile defensive trebuie sa dispara, atacul sa fie mai eficient ca niciodata, iar tanarul Cojocaru sa arate de ce Radoi, Becali si Duckadam au garantat pentru el.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!