Superliga

MOMENT trist la Rapid: tot lotul giulestenilor are mai putini oameni decat staff-ul lui Galca!

Peste o luna se joaca Steaua - Rapid, insa clubul din Giulesti mai are mult de lucrat la alcatuirea lotului.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 21 Ianuarie 2015, 09:01
Data actualizarii: Miercuri 21 Ianuarie 2015, 09:14

Rapid are doar 14 jucatori in lot si o problema mare - plecarea lui Dinu Gheorghe ii lasa fara prea multe solutii pentru completarea echipei. Presedintele clubului era insarcinat sa faca transferuri, iar la cererea sa au fost indepartati foarte multi jucatori pentru a le face lor celor pe care ii propunea acesta.

Dintre cei 14 oameni pe care ii are Pustai la dispozitie, trei sunt portari.

De cealalta parte, situatia comica, scrie Gazeta, este ca Steaua are pana si staff-ul mai numeros decat tot lotul Rapidului.

Costel Galca are alaturi 14 oameni care se ocupa de echipa, un total de 15 persoane care au in grija tot ce tine de partea tehnica si tactica a Stelei.

Giulestenii au mare nevoie de puncte pentru a se indeparta de zona retrogradarii; in prezent pe ultimul loc, Rapid spera la o victorie in fata Stelei, sau un egal, scenarii nesperate, raportat la cum se prezinta situatia de la club in acest moment.

Echipa lui Pustai nu are nici macar suficienti jucatori cat sa completeze foaia de joc la meciul din prima etapa de la reluare, cu Steaua, si nu a mai batut campioana intr-o partida directa de aproape patru ani.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!